17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Победиха,но с дузпи.

Ако не е късмет с дузпи ги дънят яко из Европа. Иначе като го няма комфорта с купените БГ съдии се вижда колко струва проект "Кремвирш" от Делиормана. Жалка работа, а има тъ-паци, дето им се радват, освен платените от Думуза от околните села.

Балансирано изказване на Десподов. Малмьо е много труден съперник, но в шампионска лига лесни отбори няма, така че ако ще влизат там, трябва да могат да се преборят. Успех им пожелавам и се радвам на българските играчи, които се развиват в Лудогорец, нищо че половината излязоха от школата на ЦСКА.

И Недялков и Десподов са от Академията на Литекс.Спрете да си присвоявате играчи.

Кои сме ние ?

Припоците.

Олимпиакос със сигурност не заслужаваха да продължат напред. Лудогорец май ще се превърне в българския отбор, който е отстранявал отборите от почти всички страни на Балканите за по-предна фаза в Евротурнирите.

И каква е ползата за българския футбол? Ама конкретно? Повече пари за чужди играчи? А нещо за националния отбор?

Ега си глупака! Ти така ли си се родил? Май!

По-висок коефициент, благодарение на Лудогорец имам 4 отбора в евротурните, а бяха три. Ако продължат да се представят добре, може да имаме втори отбор за Лига Европа. Пари за развитие на проекта Лудогорец, Пари за развитието на всички професионални клубове в България, които се получават на база на класирането на Лудогорец всяка година от УЕФА и се разпределят за подпомагане на развитието на футбола, между клубовете от А и Б ПФГ. Кеф за зрителите от добри мачове и от това, че довеждат големи отбори в България. Добър европейски футбол от български отбор. Още?

Поздравления за Лудогорец! Заслужено продължават напред. Надявам се за успешни участия на всички български отбори в евротурнирите..

ОК, дано да има някаква полза за родния футбол... Но, снощи за пореден път се видя, че полупразното стадионче в Делиормана показа, че там не е място за този спорт. Домуса се напъва да накара местните хора да ходят на мач, но не става насила да накараш някого да заобича спорт, който до преди десетина години бе съвсем непознат за малкия град... А и там няма нито един местен футболист, има нахазарувани чужди играчи от къде ри не, и това си е просто експеримент на Домуса...

Разрешените места са 50 %. Всички билети свършиха още в петък. Това са фактите - другото е ...

То пък в ЦСКА има страшно много български футболисти. И с тройчо ще стават все по-малко :). И това го казвам като човек който има членска карта на цска. Трябва всички да фалират като левски, за да може малко поне да започнат да налагат български играчи. Родния ми Марек и всички отбори в Б група, както и Арда са пример, че може с школа да се прави футбол.

Браво на Лудогорец! Много съм доволен от резултата, защото финансово спечелих от този мач, понеже се доверих на прогнозите на този сайт, който позна хикса в редовното време: http://prognozi.free.bg