17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да зобиш. И дебили да ти се връзват на циганските номера.

На кои цигански номера, бе, пич. На този, дето като играта на съперника ти върви се правиш на смъртно ранен и искаш медицински тайм-аут, ли? Или на оня, дето като ти "трошат кокалите", почваш да си говориш като улав, коментираш всичко и всики по корта, с надежда да изкараш от концентрация противника си. Ти видя ли номер 1 как при 3:3 в третия сет крещеше на децата - подавачи и ги юркаше да му подават по-бързо топките?

Оооо, хайде сега... със сигурност брои титлите и още как! :) Днес успя да изравни великото постижение на Федерер.

да ги брои като отдавна е станал ЛЕГЕНДА!

Понеже Ноле не е съвършен, то Надал да си зоби с разрешение, мярка и удоволствие, щото дебили да му се кефят, бол. Не сте нормални, направо.

Нещо против?

Не ги брои, само дето ги цитира веднага че са станали 20. Мачът беше без интирга. И не защото Надал играе велико, а защото Ноле просто не играеше, беше в затъмнение. Барбара си го каза с Виландер след финала. Признавам, разбира се ме Рафа е шампион. Също така и Ноле е такъв!

е мъжката сеРИ на. Хем имат и по еднакъв брой титли. И еднакво дебилни фенове.

До ясно. Явно терминът "дебили" те кефи. И защото кометнирам "циганските номера" на идола ти, реши да правиш повторно свободни съчинения на тема "зоб". Само на дебилите не им е ясно, че е в елитния спорт няма ни един, който да не го практикува. Самият Джокович го доказа, като смени зоба с веган храна. И като почна да пада от Сулю и Пулю се върна към изпитаната добра практика.

Искам всеки един от вас, разбирачи, да вземе една ракета с лява ръка ( десняк) и да прехвърли топката през мрежата. След това коментирайте Надал. Не говоря за таланта на Джокович...

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Твойте са свободните съчинения на тема зоб, а при рАфата ти е доказано. Както и при сЕрина. Освен това е очевидно, за нормалните.

Беше истинско удоволствие да се гледа този мач. Двамата най добри. Надал игра невероятно и заслужено победи. Не случайно го наричат краля на клея .

Мн се е напомпал тоя, бе. Станал е двоен. Както пише един спортен сайт сложил е 10 кг в рамене и мишци. И тия приказки за талант, тренировки, щаб и тн са за наивници.

Щом моЙте съчинения са по-съчинения от твоЙте, не мога да не се съглася с теб. Още повече, че ти явно не си дебил и ги разбираш много тези работи. Ха сега си поплачи на воля.

Сърбето го отнесоха като НАТО Югославия - без почти никакви усилия, хахаха!

спорта има победители и победени,но винаги дразни ,когато не можеш да губиш,високомерието,и липсата на уважение към съперника,колегата!джокович е точно такъв,затова не го обичат никъде,...затова и удари съдийката,от стойки и чалъми не му пука какво прави.. отделно национализмът му ,комунистическата семейна закалка на обкръжението му,го правят злобен,точно към тези,които го направиха известен и богат.личи си отдалече ,самолюбието,егоцентризмът,надменността му,.всяко отсъждане срещу него ,малко по спорно,го обръща на скандал,,това остава по-дълго ,от постиженията на спортиста!