Шефовете на Формула 1 признаха: Оплескахме нещата в Абу Даби

ФИА ще направи пълно разследване на гафовете във финалното състезание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оплескахте не, а се направите.

Нещо не е наред след като спечели не този който е най-добрия, а този който е най-късметлия. Не бива спорта да се превръща в лотария.

2017-2020 е печелил най-добрият пилот или колата която най-малко е била проверявана?

А предишния път пет пъти имаше кола за сигурност докато Хамилтън най накрая успя да мине пред Макс.По твоето разсъждение тези пилоти всичките са катастрофирали нарочно в помощ на мерцедес.

Тва не е поредния кръг, това бе състезанието за титлата. Свали очилата и признай: ред бул бяха загубили състезанието тактически.

Първо името му е Ферстапен както Фетел, а не Ветел, Второ тоя Маси е гола вода не може изобщо да се сравнява с Чарли Уайтинг, Проблемът идва от увеличението на състезанията, Едно време е имало по 11-12 състезания на година сега по 22. Това предполага и повече грешки и побече спорни решения, но пък така нагласиха нещата, че всичко да се ришава в едно състезание, Не знаем дали Латифи не се е джаснал нарочно и всичко да е било по сценарий, Преди 6-7 години Алонсо спечели състезанието в Сипгапурр когато Пикет младши се заби в презпазната стена нарочно. В последствие той и Бриаторе изхвърчаха от Формула 1, а Алонсо си кара и до днес,

То по пътя на логиката ти е трябвало оня, дето беше в Ман Юнайтед да се казва Димитър Перпатов, а не Димитър Бербатов.

Първата титла на Верстапен е срамна ,но да не забравяме първата титла на Шумахер ,тя е брутално срамна ,за по младите да кажа ,че Шумахер водеше с една точка и след удар в стената нарочно удари конкурента си за титлата Хил

А титлите на династията Хил!? А Първите 4 на Хамилтън!? Или викаш Формула 1 трябва да бъде пълна само с Британски хомосексуалисти.

Това са ти го разказвали, или си го гледал? Цялата година го скъсваха от наказания(вкл. и спорна дисквалификация) за да може Хил да го настигне по точки... А за това че Хил го блъсна на Силвърстоун нито дума не обелваш....

Това са ти го разказвали, или си го гледал? Цялата година го скъсваха от наказания(вкл. и спорна дисквалификация) за да може Хил да го настигне по точки... А за това че Хил го блъсна на Силвърстоун нито дума не обелваш

Оплескахте ги!

Стана запомнящо се шоу. Хамилтън заслужаваше да спечели рекордна осма титла, но титлата отиде в безспорно по - слабия пилот в този ден.

Ти си страшно тъп, заклевам се. Всичките 7 титли бяха купени, най-вече онази от 2008г.

Още на ситуацията след старта Хамилтън трябваше да отнесе 15 секунди за пресичането на пряко и състезанието се променяше коренно. Като не искат да го наказват сега да се обясняват.

Защото не позволи на Макс да се ударят ли?

В предното състезание за абсолютно същото наказаха два пъти Ферстапен - свали си фенските очила!

За такова нещо дават 5 секунди.

Едно от правилата което е пълна тъпотия е смяната на гумите при червен флаг:трябва изрично да се забрани.Почти всички отбори са против.Следващото е правилото при рестарт колите задминати с една обиколка да задминат колата за сигурност.защо?Които са пред водача да но които са между първия и втория,третия защо?

Значи тези които бяха пред Хамилтън да се махната за да не му пречат, а другите зад него да останат да пречат на Верстапен за да може черния да стане първи, понеже му се полага заради цвета

Тия с мерджаните още ли ги боли? :) В Ред Бул продължават да са на градус, лимонадата с таурин даже не помага...

Шефовете кракнаха последното състезание. Сега или трябва да се повтори или съдът да разгледа жалбата на Мерцедес.

Мангустата пак е ревал, явно. И са наливали пак кинти. Сега ФИА ще се ''самосезира'' и ще подари на Бонго Африкански титлата. Плюс банан.

Това никога няма да стане.Ако изобщо се стигне дотам въпреки че Мерцедес оттегли иска (който между впрочем щеше да спечели) защото Люис не иска да печели по този начин.Става грозно.А формула 1 не иска отвратени хора в стил:аз вече формула 1 спирам да гледам,подпират тоя и ония.Макс също го подпраха и то бая:не помните ли как обикаляха няколко пъти зад кола за сигурност пистата и щото много валяло спряха състезанието и хоп :на макс 12,5 точки а на Люис понеже беше трети7,5.Алонсо го каза от името на всички пилоти:няма състезания-няма точки.Ама не.

Верстапен за разлика от прегорелия искаше да има състезание.... Беше 1-и на старта... и въглена се беше сдухал вече...

Много си тъп!

Ти удари тъпомера в червеното с това изказване!

Нещо не е наред!!! Не може Тото Волф да нарежда и да вика на Маси по време на състезанието само защото не е станало по начина на неговия отбор! Това беше толкова директен натиск, не е допустимо. Най-логичното нещо е сезона да завърши след състезателна обиколка, а не след кола за сигуфност. От Мерцедес просто можеха да не играят на сигурно и да сменят гумите на Хамилтън, който не рискува не печели!!!

Щото Ред Бул не викаха, а? Или не си гледал това състезание?

Винаги съм се чудил как Кристиан Хорнер успява да запази спокойствие в тези ситуации... да гледах го, и да тона беше напълно спокоен!

Винаги и на всякъде по всяка тема ,някой е виновен и си тръгва с награда от 10-ки милиони за сметка на хората.

Проблема за оставката на маси се повдигна след като без нито една състезателна обиколка дадоха 12,5 т на макс.Всъщност всички отбори протестираха.

Аз лично вече не гледам фомрула 1. Не искам да гледам спорт в който шампион се решава от съдии под натиска на пари

Сега ще назначим един нов рейд директор, а той ще си знае, че ако не стане правилния човек - шампион, ще го изгонят.

Мисли каквото искаш, но ако наистина си гледал въпросното състезание, ще знаеш, че титлата беше буквално подарена на Верстапен!

Гледах го, а в началото на състезанията излизаниятра от пистата не се броят, нали?

Мерцедес прекратиха обжалването въпреки че щяха да спечелят и то по желание на Люис.Дори да се приеме че Мерцедес имат право титлата няма да иде у тях.Няма да има победител за тази година.Формула 1 е прекалено престижно състезание за да се ощетяват отбори по този начин.незаслужаващи победата не е редно да я получават.

В другите спортове,по различно ли е?

Още след Саудитска Арабия се заговори за неговото уволнение във средите на формула 1.Освен това се обмисля да се отнеме титлата на макс и тази година няма да няма победител.

Маси осра не само това състезание.Ама тук беше много.Маси ще излети защото е некадърен.Съжалявам.

Дано, и тук не сатва въпорс само за полседното състезание, а за серия от противоречиви решения. Без значение, в коя полза са били.

Мерцедес платиха много пари на ФИА, за да бута Хамилтън и сега са бесни. Някой трябва да го отнесе и това ще е Маси.

Естествено, че Майкъл ще е готин.Нали отсъди в твоя полза.Ама ако беше пуснал и колите зад гърба ти та и третия да се състезава или оставеше сейфти кар , друго щеше да пееш.

Оставете човека бе! Той е от Австралия. Там сите са ваксени. Кой не е, го пращат по лагери за 14 дни независимо от теста, ако чрез телефона му проследят че е минал близо до некой ваксен дал положителен тест. Казват му ти си "probably infected", "highly likely".

Спомни си 2016 и после разсъждавай! Фетел караше зад Роберт до края... Недоволни бяха Тото и сие. Поне 10 пъти казваха на Хам да не прави глупостите. Пада му се за всичките мръсни номера през годините.. Да се почувства и на мястото на Ф. Маса от 200