17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Особено притеснително е за Колата че ше изпусне няколко лесни милиончета

Ако прецакат (за пари и слава) Пулев, той ще има мач срещу друг опонент за единият пояс, който Джошуа ще отстъпи. Може чисто като гонене на титла, да му е по.изгодно. Но мач срещу Джошуа е за доказване ... и пари. Много е подценяван Пулев. Да има много недостатъци, като слаб удар, слаба защита, стандартност и така нататък. Но е много силен психически и излиза краен победител във всички битки които се закучат. С Кличко бе голяма разликата в класите, силата на удара и бе неподготвен. А и първият нокдаун още го направи неадекватен. Понеже не е нокаутьор, въпросът е може ли да изненада Джошуа. За мен Джошуа в последно време е в слаба форма. За мен Пулев не е с нулеви шансове. Но е много трудно да кажа какви са.

Доста е простичък Джошуа като цяло. Какво обединение, бе, Гошо, след като ще освободиш една от титлите ПРЕДИ този евентуален мач. Ти ако искаше досега 4 години можеше да има мач на обединението, преди да те тресне ония дебелия, но знаеш, че срещу Уайлдър и 5 рунда няма да изкараш.

Най логично ми се вижда,че Пульо ще бъде прецакан и остане на сухо,както той ,макар и по медицински причини се отказа от мач с Джошуа преди година ,две.Това не се забравя!

И как точно ще бъде прецакан?

Хайде сега и Кубрат Пулев да започва преговори с Фюри за среша за обединяване на всички титли. На двамата им предстоят протоколни мачове срещу Джошуа / Уайлдър, така че е време да насочат мача.

На края нашия ако извади късмет и го просне този самозабравил се пуяк ще стане "Рибата в морето, а той тигана слага." Пожелавам успех на Кубрат. Да се подготви максимално добре и да е супер мотивиран, пък каквото сабя покаже.

Интересно що забравят Тайсън Фюри , въпреки, че реално първият мач с Уайлдър беше негов

Нали беше с нашия, нещо не го виждам в тая новина.

какво ще обединяваш, ако Уайлдър падне ще си изгуби пояса. Малко безсмислени теми са това...

няма да има мач с Пулев разликата е голяма-и това е по-добре за Пулев

По добре Уайлдър да му се падне на Пулев, ще му е по-удобен! хахахахахаха