17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двамата коментатори по нашата тв веднага изпаднаха в теории. Как мангала контраатакувал как вече колата на макс не била същата нали плака цяло предаване че е по силна от мерцедеса. Целият и коментар е една измислица затова вече ще приложа mute - то

До stanko.Виж внимателно макларана и ферарито се изпревариха на същият завой обаче вътрешния не избута към периферията макларана. Само мангала може да прави тези мръсотии.

Вижте цифрите и не пишете глупости.Макс тръгна с преднина от 1.8 дек. До 14-та обиколка.Тогава мангала влезе в бокса и преднината му стана 24 сек. Когато Макс влезе в бокса преднината му падна на 16 сек. И като се върна бе 9 сек зад манго. Това бе първата грешка. От 1.8 сек. Преднина отиваш на 9 сек. Закъснение. Тази ситуация се повтори и след втората влизане. Пак 9 сек. Изоставане и ново настигаме. Т.е Ред Бул се издъниха сами. Това даде самочувствие на мангала че е талант.

ФОРМУЛА 1 СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ШЕПА ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ЗАВИСИМИ ИДИОТИ-ДЕБИЛИ, КОЕТО Е В РАЗРЕЗ В ПРАВИЛАТА И ПРОТИВОЗАКОННО! КАК МОЖЕ ТИЯ НАГЛИ ДЕБИЛИ, ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЯЛ СВЯТ ДА ЦАКАТ ФЕРСТАПЕН И ДА НЕ ОТЧЕТЪТ 29 ФАЛА НА КЛОУНА-ПАПАГАЛ ХАМИЛТЪН, ДРУГОТО ОБЯСНЕНИЕ ЗА НАГЛОТО ДЕБИЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ОСТАНАЛИТЕ СЪЗТЕЗАТЕЛИ И ФЕНОВЕТЕ НА Ф1 Е КОРУПЦИЯ! СЕГА ТРЯБВА ФЕНОВЕТЕ НА Ф1 И ТЕЗИ НА ФЕРСТАПЕН ДА ЗАВЕДЪТ ДЕЛА СРЕЩУ Ф1, ТОВА Е РЕШЕНИЕТО! ВИЖТЕ КАК ПРОГРЕСИВНО ОТ ГОДИНА НА ГОДИНА СПАДА ИНТЕРЕСА НА ЗРИТЕЛИТЕ КЪМ СЪТЕЗАНИЯТА НА Ф1 ТОЧНО ЗАРАДИ СИСТЕМНИ ГАФОВЕ НАБИВАЩИ СЕ НА ОЧИ КАТО ПРИБАВИМ ФАКТА ЧЕ ЕДНА МЕДИЯ ДЪРЖИ МОНОПОЛА ОТНОСНО ПЛАТЕНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ НА СЪСТЕЗАНИЯТА....

Момчета,в правилника е записано,че изпреварването извън очертанията на трасето е забранено,в противен случай пилота подлежи на наказание от 5 или 10 секунди.

Да но това не е мнението на маси а на стюарда.реф бул а също така и други отбори излизаха от очертанията на пистата на същото място.Какво е щяло да стане....Няма как да не бяха наказали Верстапен .който и да е щеше да бъде наказан.

Да му върне позицията добре,ама за 29 нарушения по 2 десети трябваше на цветния да му прибавят 4 секунди към времето и щеше да е справедливо!

Така е политкоректно.

няма щеше! НИГИРЪТ ТИ ЗАПОВЕДВА ОТ ПИСТАТА И ТИ ТРЕБВА ДА СЕ НАСЕРЕШ В ГАЩИТЕ! Черните животи имат наглост, белите имат подчинение!

PEYTSCH

Пред черничкия само на колене...Дискриминиране на белия...

Махнете тази маймуна, Хамилтън, най-накрая от Ф1, че на всички ни писна от него! Ай сиктир...

Това е расизъм, а не дрънканиците и фантазиите на маймунчо.

Толсова грозно ощетяване ,нямам думи?Че Ред Бул направиха грешка със забавянето на смяна с гуми е ясно,но въпреки това Макс кара феноменално и успя да изпревари оня модел,но щом за него трябва да ввърне позиция оня модел трябва да върне и той ,кой ще пресметне за тия 29 обиколки колко сек. е откроднал.Макс не трябваше да участва в награждаването,да удари един шамар на тия дето редат сценария!

Само Ферари ще го постави на място тъмния субект. Иде възмездието и то се нарича - Autodromo Nazionale di Monza !!! Там новоизпеченият афроанглийски благородник ще бъде победен, съкрушен и унищожен.

Може Ферари да се разберат със Заубер, Джованаци да го чукне с Алфаромеото

Според мене и Верстапен трябваше да го удари, вместо на му връща мястото.

:))) Ми, като във футбола - нали помните за "Божията ръка" на (Бог да го прости!) Марадона...

Нахалникът с растите е назначен за победител още преди началото на сезона. Спомнете си как нагло избута с колата табелата с номер две след края на квалификациите. Докато ингилизи са шефове на формулата , ще му подаряват победите , щото според тях така било политкоректно

Много ясно че не трябваше да върне позицията. На растата пръст като и подадеш, ръка отхапва.

Максито да махне тоя масонски номер 33. Само ми бърка в очите и ме кара да се съмнявам, кога, къде и какво става с него.