17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"След мача играчи на Рейнджърс признаха, че става въпрос за расистка обида от страна на Кудела..." Да паднеш от смях и ужас! Признава си виновният, в случая това не е признание, а безпочвено обвинение! Никакви доказателства, но единият е негър, значи невинен, другият е бял, следователно расист! Пълна идиотия!

=====Ясно всичко това ще ни докара нов чичко с мустачки, е тогава негрите в Европа ще разберат какво е надписът " трудът ще ви направи свободни"

Значи така - доказателства няма, има само заявление на "потърпевшия". Не ви ли напомня аферата Скрипал, Навални и пр. и пр. Няма да свърши добре всичко това.

Противно на мненията отдолу – ЕВАЛА на УЕФА. Тоя кретен очевидно е опитал да изкара картон на черния, сега да си страда напълно заслужено. Ритнитопковците е крайно време да придобият малко възпитание. А най-добрият начин за възпитаване на келеши е тоягата.

Наистина, да вземе човек една тояга, че са те почне... докато идиотщините изчезнат от главата ти...

Антирасизма подклажда расизма..и кръга се затваря. Не се гаси туй що не гасне!

Наказание без доказателства?

Откъде знаеш, че няма доказателства? Може тоя да си е признал.

Ами явно няма нужда от доказателства. Щом е бял, значи е виновен !!!

мангала да ми каже - ей бел, аз нема да се обида, той що се обижда некой като му вика черен:)

Йеха, искам да съм негър в голямо футболно първенство, ще си ме гледат като писано яйце. Я ми каже някой нещо - расист!

Като гледам коментарите, расизмът сред българското население си е жив, здрав и се размножава.

Явно не си имал*а досег с подобни проблеми, за да пишеш глупости.

Каквото и да кажеш на черния е расизъм, Каквото и да му откажеш е дискриминация. Па то си е далавера.

Расизъм с обратен знак! Вече и явно и демонстративно. Преди години един черен каза на шефката германка, че не може да си завърши доктрантурата, защото бил черен. Е, завърши я за една година, ние бялите- за пет години!!!

Васко Кръпката нямаше ли една подходяща песен...

Значи сега, аз разбирам правилно, ако черен ме бие, аз не мога да му кажа черна маймуна ? А да го набия и да му спра дъха през малката дупчица на врата може ли ?

Също така жестокото наказание е базирано само на показанията на един човек?

Той е расист с чешките шорти. С финланските е чист :)

И кво кюмюрите ги пооюряват, пък белите го хокат. А като попитащ, защо "Ами защото каза на черния, че е черен". Върни се Немски лидер от 1939 и нагази таз сган недна.

ДАли да не ги отделят тъмнозелените в отделно първенство?

Това е добра идея, но повечето от т.н.европейски грандове, ще останат без футболисти. Да не говорим за националните отбори на Англия, Франция, Португалия и др.п.

Засрамете се бре чехуяци, трябва да бъдете изхвърлени от всички турнири, мърши безподобни!

Засрамете се бе, чехи! Бива ли такова нещо!? Англичани, французи, изпанци, португалци, белгийци и холандци са извършвали такива чудовищни зверства в Африка и в двете Америки, пък вас не ви е срам! Ами поемете вината, бе.

АКо някакви Митьо-вци, Мангали, Чора-джийчета, Братя Галеви, вдигат шум с аларми, трябва да им запалят колите и да ги утрепят .. Тия са тъпи олигофрени, помагачи на араби и негри.. От тях започват проблемите.. Иначе, щеше да накажат маймуната за 50 мача, както беше преди 20-30 години и толкова...

Каже ли някой думите- расист и гяур, направо да му режат глават и да я набучват на кол на турската гранциа, както е правел хан Крум с тия гарове... Маймуната шпионин да бяга далече от Европа.

Най-много мразя расистите и негрите, а? :))

И няма нищо против арабите, освен динамит. Всяка жаба да си знае гьола, учи се от народната мъдрост.

Бавно, но категорично, се превръщаме в Планетата на маймуните.

Ти гледал ли си какви арийци са масово българите. :)) Я погледни в огледалото и ми кажи колко рус и бял си. :))) Щото като се прибирам лятото, прекално много хора изглеждат маслинени без да са ходили на море... :) Винаги тия малко над границата на стандарта са най-ревностите защитници на станадрата. Не знам защо така. :)

Това,че си тъпо парче явно са ти го казвали но ако не се ограмотиш малко какви са РАЗЛИКИТЕ М/У РАСИТЕ все ще ти се подиграват и запомни,че цвета на кожата не е водещияът елемент от който мангалите се срамуват

Е, благодаря ти. Ако знаеш, колко ми е важно точно твоето мнение... Благдарско, още един път. Ще стараем! - следващия път и всичко хубаво, нали? :) Добре, че си бял, че като гледам други положителни качества нямаш... :) п.п. Ама, като знам какво минава за бял в България... Абе, късмет и успех ти желая, щото само с труд, предвид качеството, което можеш да предложиш, няма как да стане... :)

В родното ти Столипиново е нормално твърде много хора да ти изглеждан маслинени и без слънчеви бани.

В родното ти Столипиново е нормално твърде много хора да ти изглеждан маслинени и без слънчеви бани.

Е, да, Кудела си е закрил устата, защото е искал да му направи комплимент и да не го помислят за гей другите белушки... Или? :) На всички ви е ясно, че Кудела му е казал, че е маймуна. Всички сте и съгласни с Кудела, но дори и вие не сте толкова тъпи, че да го признаете публично. И да, това не е съд. Не е нужно да има неопровержимо доказателсвто. Това е частна организация, която се гирижи за имиджа си. Както сте съгласни, че един шеф може да уволни всеки, който му прави проблеми, така трябва и да сте съгласни, че една частна организация има право да накаже тия дето й правят проблеми. Вие пък може да откажете да гледате мачове, за да ги накажете финансово. Споко, това не кенсъл кълчър. Вие сте консерватори, а те не правят такива неща... :))

Кое е "частна организация" бе дебил тъп?? УЕФА ли?Е няма толкова проЗт народ колкото има тук.....страната се напълни с тъпи и необразовани боклуци

Хайде де, сподели. Кажи защо не е "частна организация" да видим къде си се объркал и да те порправим. п.п. Всички критики към моето образование директно към Бай Тошо и "Доброто старо време". Почнах да ходя на училище 1980... :) Официалната музика беше български поп шлагери. Алтернативите бяха хеви, рок, пънк, ню уев или сръбско и гръцко... :) Но всички си стискаха ръцете на "блусовете" на Скорпионс. Чалгата дойде доста по-късно.

Не от днес , и не от вчера, така наречените "либерални ценности" , са скритото оръжие на ционистката върхушка в САЩ. Основната цел е , разбира се - православното християнство. Използват се всякакви поводи - без значение какви ще са последиците за "провинилият се". Важното е да се знае, че никой не трябва да застава на пътя на краварите! Ако на един негър, му кажеш -негър- какъвто е всъщност, той може да те разпне. Ако на един бял европеец, му кажеш ,че е бял -какъвто е всъщност - ще получиш само усмивка , и благодарности. Ето това е разликата между човека , и маймуната!!!

Абе и аз викам, че няма нищо обидно в това да ти викат гяурче, ама подскачаш като ощипана девственица, като го чуеш. (Нищо против девствениците. Щом не ви влече, няма лошо.) И да, аз също съм гяур. Но аз съм горд, да бъда гяур. Не съм достатъчно тъп, за да вярвам в невидимия чичо дето следи кой си пипа пацата и затова пропуска да вдиди едни дето бъркат в кацата и нищо не им се случва. Та някои хора се обиждат точно на нещата, които са измислени да ги обидят... Шокиран съм. :)

Добре, де, разбрахме че си помияр, защо продължаваш да квичиш настъпан?

Селски,ти изобщо знаеш ли значението на турската дума "гяур"?Жокер требе ли ти или ще питаш чичо гошо,че като не четеш няма как да знаеш.Ако не я намериш се обади да те ограмотя малко,че сте срам за държавата

ако ми кажат, че съм гяур, ще се обидя. Ако играем баскетбол, ще стана по-агресивен, ще играя със злоба, с хъс, но - ако съм мъж - няма да викам: "другарко, той ма обижда". Като "та обижда" изкарай си му го в играта, покажи, че си по-добър и му се присмей, че е слабак. А, какво е това - "няма да играя с тебе, пък". Че ние да не сме на терена да се обичаме?

Ти си гяур, ние сме православни християни Вероятно не знаеш, какво означава думата и какъв е произхода и

Ами явно самите нигъри осъзнавдат, че е позорно да си нигър. Иначе защо се обиждат? Факт: средният IQ коефициент в централна Африка е около и под 70. Това е IQ-то на дебилите !!! Колкото и привилегии да им дават, това няма да се промени.

И ако приравним точките се получава, че белият има 10 години (затвор), а черният, половината на 3, което е 1,5 година. 10 пъти по-малко наказание за подобно престъпление, очевидно.

И как точно са доказали какво му е казал?!

Черната дума срещу бялата. Черното винаги пИчели. Вече е така, просто.

Не са доказали защото не могат но белия човек винаги е виновен, не е нужно доказателство.

УЕФА - расисти!