Дотук добре, време е за победа

Кои са трите най-интригуващи футболни квалификации през този уикенд?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие изобщо не сте добре ,ако мислите ,че това което показвате е добре. Пълни скапани чалгаджии. Един далечен пас не можете да произведете.Нацелвате се само на 2 м. и то случайно. Италианците вкараха гол,благодарение на пас от български футболист в паническо избиване на топката.Вижда се много ясно.

Толкова ли сте зле да се радвате на това бе?

Не знам какво точно му е добрето дотук… четири мача - 2 точки, абсолютно никакви шансове за класиране… незнам защо се окуражаваме безмислено, страшно много неща трябва да се променят да се върнем, където бяхме преди 20 и повече години.

Е и ако Литва не можем да бием за нищо не ставаме.

В интерес на истината , великият ни мач с Англия на Уембли ( с гола на Гунди) е бил точно същия като снощния. 90 мин. опълчение и една проспана самостоятелна акция.

Гледах мача и го помня по минути. На Уембли минаха центъра само при гола, но не с атака. Там се объркаха двама англичани и Гунди им открадна топката. През останалото време се играеше в нашето наказателно поле , а най-запомнените играчи бяха Боби Чарлтън и нашия вратар Симеонов. Най - несправедливо е възвисяването на Гунди за един единствен гол и тоталната забрава на Симеонов, който извади поне десет чисти гола на Боби Чарлтън

Италианците сигурно са заложили на X коефициента за равен беше 5-6

нЕКАДЪРНИЦИ.

Така, както следователят повдига определена теория, можем да допуснем, че на младини Чан Кайши и Мао Дзедун са били двама педерасти. И може би са се употребявали един-друг. Като Сталин и Микоян. А когато пораснали, станали конкуренти. А цялата

Айде сега у неделА всички на стадиона.Да мучите ,да "подкрепите" ритнитопковците.Щото не те ,а вие ше тичате.И след това айде у болницата.Щото много е трудно да се проумее че събирането на едно место на говеда води до разболяване...А иначе тъпата перука ше си е у ложата а вие говедата ше мучите по пейките и ше се прегръщате от радост...Па що не и да се наебете,пак от радост. Тук малко естествения отбор ше се изкриви.Според него простаците си заминават.Но за съжаление тук простаците завличат и умните хора

Къде ви е статията за мача на англичаните с унгарските нещастници, дираджии? Що така се срамвате да пишете за него? Такъв позор и срам във футбола скоро не е имало, нещастници на терена, нещастници по трибуните, 60 000 хунгарци, покрили се с позор за хвърлените бутилки и чаши по терена! Велика Англия!

С таз игра и малта няма да могат да победат..

Айде малко по-позитивно, а? Какво искаш, да играем в атака ли?

Ясене, думите на пияницата Чърчил в голяма степен казват всичко: „Успехът е способността да вървиш от провал към провал без да губиш ентусиазма си“ !!!

Пълни глупости. На това ли се радвате.

Искаш да кажеш, че трябваше да бием Италия като гости за да се зарадваме?!!

Пожелавим ти Ковид приключение Петре защото със сигурност не си ваксиниран

Играта ни е трагична! То няма изобщо такава. Опълченците на Шипка ряпа да ядат. Нищо общо с тенденциите в съвременния футбол. Преди два дни един испанец треньор беше казал, че организацията ни във футбола е отпреди 20 годино. А и два паса не могат да вържат. Всички от БФС начело с Михайлов, Лечков и компания трябва да се изметат!

Gugnelid

"Дотук добре"??? Кое е добре бе, мамка му! Равния с Италия или загубите досега?

Българина, ако националния му отбор не спечели Световното, никога не е доволен

Абе равният с Италия като гости пак добре, ама другите 3 мача дето направихме само 1 равен и 2 загуби ??? Ясно е, че заникъде не сме.