17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това равенство НЕ е на евроидиотите. Това равенство е подарък от съдията!

аз казах ли ви, уефскарчета, че и другото ЦСКА са по-добри от вас? Дузпа наистина според мен нямаше... но иначе играха по-добре от вас!

Пак добре, че още ги държат в първата таблица. За едните днешното живуркане е позор към над 100-годишната им история и пълна абдикация. Евала само на Локо Пд, прави невероятни неща. Другата гмеж се видя, прехвалените и озлобени отборчета се оляха. Дано и Локо Сф успее да се върне, и тогава може да стане интересно. Някога даже е имало едно страшилище начело с единствения висшист в "А4-група, инж. Чалев, и се е казвало "Академик"Сф, ама всичко е отишло на майната си. Кой ли пък помни великия Мишев от "Славия"? Поне наште родители и прародители са гледали истински големи мачове между стойностни отбори и велики играчи!

за 1948 че играха само българи. Левски стабилизираха защита си и най после имат вратар. Обаче и двата бека са бавни. Особенно левият. Той е и дебел. Халфовете се салби, а когато и крайните защитници не се включват вече съвсем пълна става трагедията. Здравко Димитров има качествата, но няма акъл. Има два финта и му ги научиха. Досега не съм му видял точно центриране. Този от дясно, бърз е обаче един мач играе един не. Робърта момчето е бърз и има качества но как да се бори с по два трима защитници? Абе трагедия

Цял свят е "коронясъл"! Спорта, специално футбола стана една и съща боза! Левски и ЦСКА, като Челси и Манчестър Юнайтед..... Немам думи!

Schilo

А бе, съдията спаси Левски. Пародия.

С Райнов и Даске не става. Щом Райнов го играе някакъв плеймейкър и задържа топката, а при предишния си престой бе сред от най-калпавите ни играчи... Ако някой е гледал Робърта този мач и е решавал дали да го вземе, значи си остава в Левски.Интересно изказване на Стоянович, че е можело и да спечелим мача. Аз , честно казано, не видях такава възможност.Съдията меганекадърник, добре че отмени дузпата, че доста кретени като никиту биха я дали. Все пак трупаме по една две точици... To всичко батак .......................

Не става за какво? За титла или купа не става. За средата на таблицата, става. Това може да си позволиш, това е положението.

Как написахте цяла статия за тази среща бе? Намерили сте точната дума - "скучновата". Другото е излишно. А да, и че са спасили уефски от скучновата загуба след съдийска намеса.

Вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, потрошили толкова отклонени от властта милиони за едното НИЩО или по-точно за срам и позор в Европа и Азия за Апостола, България и ощетените български данъкоплатци.

левски шъмпийон. уле уле уле

Пак подарък за подуенските говеда!

И посрани гащи за ловешките припсове!

Наско Сираков Педерас Педерас

земи се гръмни

Сираков къв е бе ? Насо гъза на Черепа духач.

Наско Сираков педерас, педерас

Честно казано, направо си беше мъка да се гледа такъв футбол, който го е изгледал до края е герой!