17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говедата с кого ще мерят сили в Еврогрупите? Пита ме един приятел, но пропуснал да ги гледа в последния им напън за влизане в групите на Лигата... Аз му казвам, не в тази Лига, а в окръжната лига, с отборите на Горно Надолнище и Долно Нагорнище... УЕФА до дни ще ги прати там, въпреки мълчанието на БФС...

Не пиша за пари а за коефиценти и престиж . Ще бъде наистина престижно ако и двата отбора продължат в групите . . Два Бг отбора в групите- звучи супер

Днес се навършват 31 години от невероятната загуба на Левски в Антверпен

А от Левски колко заработиха!?

Успех на ЦСКА и Лудогорец! Мисля, че и двата отбора ще влязат в групите, но за ЦСКА това ще е трудна задача-дано футболистите се раздадат. Чакаме с нетърпение, дано.

то и Базел не бяха кой знае колко добри срещу кипърците. Но все пак да Базел са си Базел.

Първо- оня Олигофрен- Пияница, Наркоман Педдераз, който по- долу пише за ''Говеда"", да ходи да се лекува в лудница или санаториум, за да не плюе по други българи, щото е тъп, или щото го мързи, или щото някой турчин му е дал Наркотици и тоя е стана Луд. Второ, НЕ ЦСКА, а собственика на тая фирма -Гриша Ганчев е взел 5 милиона... Тоя е Предател като поп Кръстьо, Трафикант на маймуни. Гриша Ганчев пуска маймуни да ОТКРАДНАТЪ Работата и Пасрите на Българит и да Завземат България... Тъй че Гриша Ганчев от тя фирма - ЦСКА, нека бяга заедно с маймуните към Африка.. Турците даваха на поп Кръстьо Стефан Стамболов- 30 милиона долара( за да ги пуснат ОТНОВО в България ), но добре че ги убива, да та я има България.

колко жалко е да си ГОВЕДО

Какъв поп Кръстьо какви 5лв.бе говедо,и да не би вие да нямате чернилки че ми дрънкаш за трафиканти ......ей това говеждата злоба и завист край нямат,я си гледайте насрания обор и не се занимавайте с другите ?!

Говедата съвсем превъртяхте от малоумие и злоба.

Ако в Базел излезе отбора на Паро Никодимов или Пенев със сигурност швейцарците има защо да се притесняват :)))

колко ще вземат?

Колкото изпроси Насо-Гъзо и ревлата Тити !

Гледам ви тук и ви се чудя на ума. Колко спечелил ЦСКА, колко загубил. А, БЕ ГОСПОДА, ТОВА ВАС КАКВО ВИ ТОПЛИ?. ОНИЯ РИТНИТОПКОВЦИ СИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ, А ВИЕ ИМ СЕ РАДВАТЕ!!!. Я МИ КАЖЕТЕ КАК ВЪРЗВАТЕ ДВАТА КРАЯ, ТЕГЛИТЕ ЗАЕМИ, ЧУДИТЕ СЕ КАК ДА СИ ПЛАТИТЕ ДАНЪЦИТЕ, ТАКСИТЕ, КАРАТЕ 10-5 ГОДИШНИ КОЛИ, А ОНИЯ ПОЛУЧАВАТ 4- 5 ЦИФРЕНИ СУМИ В ЕВРО НА МЕСЕЦ,, А НЯКОИ И НА СЕДМИЦА Е!!!!. КОЛКО ПОЛУЧАВА СИВОТО ВЕЩЕСТВО И МЛАДИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ, КОЛКО ТЕЗИ???. ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА, МАЙ ОСТАНАХА САМО ГОЛИ ЗРЕЛИЩА!!!. МИСЛЕТЕ!!!!.

ЦСКА ще отстрани Базел след дузпи. Имам го равен в редовното и равен в продълженията. Също и ЦСКА да продължи.

Евала на ЦСКА, Локомотив Пловдив и Лудогорец.

А фк Лафка колко заработи преди да изпадне във В група преди фалита?

Приказката свършва в Базел, от там няма да донесат и един швейцарски франк ! Най-боли когато те набият баш преди групите ! Дано не паднат с двуцифрен резултат !

Напълнил си гащите да не станете за смях. Лапай на ШИШИ и не коментирай великия ЦСКА

А за цска-литекс може ли да се коментира??? Щото отбора, за който се отнася дописката, със сигурност не е великият ЦСКА!

определено си ТИКВА

Иска ви се да е Литекс. ЦСКА мина по законния и честен път и си възстанови лиценза, а говедата станахте мурвите на Пеевски.

Мишок, земи чети "Шок" ... :)