17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой може да каже, какъв е залогът на Гела,за резултат 1-0, ще ви стане ясна картинката.

Кажи ги !

То у нас ясно положението, ама навън в евротурнирите се видя колко струват тези два отбора...ГОЛА ВОДА СА ....

Колкото и да се напъня ЦСКА-ЛИТЕКС, ШАМПИОН ПАК ЩЕ Е ЛУДОГОРЕЦ. ЛУ ДО ГО РЕЦ!!! АЛЕ АЛЕ АЛЕ. ЧОРБАТА ПАК ЩЕ СЕ ВМИРШШЕ НАПРОЛЕТ. ЛУ ДО ГО РЕЦ!!! АЛЕ АЛЕ АЛЕ ШАМПИОНИ СМЕ.

Какви са тия негри- маймуни на стадиона , БЕЗ маски и торба на главата ??? Тия маймуни пренасят - СПИН, Ебола, Африканска Чума и Корона- вируси... Явно трябва да ЗАПАЛЯТ парламента тоя път, за да се ОТЪРВЕМ от всякавки ВИРУСИ и да можем да обикаляме свободно из БЪлгария, БЕЗ маски, ние, българите..

SU-152

Малей титли митли.............. То ЕФБЕТ лигата на път да фалира,Левски,Царско Село,Берое(мътно),Арда( и там мътно) и други се оплакват ,че нямат пари...... Накрая ще останат делиорманци и тирейци.........

ЦСКА спечели близо 30 милиона лева в последните 3 години, както каза Ганчев, в последните сезони ЦСКА се самоиздържа. Набий си го в тиквата това, защото нито Нямахорец, нито Лефски - Спартак някога са били на самоиздръжка. Сега също не са и всъщност въобще нямаха правото да започват този сезон, както и предходния. За много по - малки задължения ЦСКА беше лишен от Европейско участие, впоследствие за много по - малко бе хвърлен на кучетата, а покрай него се опитаха да унищожат и Локо СФ - за да не е само ЦСКА. ЦСКА плаща почти 1 милион на Държавата всяка година, от евро-битките на ЦСКА в Лефски- Спартак постъпват средства (по програми), ЦСКА плати ОСЕМ МИЛИОНА за активите на старото дружество, тоест 40%, което е ПРЕЦЕДЕНТ в Световната история. Набий си ги тия неща в доносническото мозъче и се замисли как да се завъртите и покрай тази власт, вие това го можете, както никой друг на този свят.

да бе, затова не си плащат наемите.

Защо тогава не купуват по класни футболисти?

zizus

Охо, капацитет, пак си налазиш тема за великия ЦСКА. Докога бе човек?!

Не беше ли Цска тире София?

Красиво е да гледащ гърчещи се пеевски поклоници и бити делиорманци. Весела Коледа християни!

Защото съм син на "син"... Но за първи път се радвам така искрено, че някой ги спря, независимо кой е той! Този псевдоотборец трябва да бъде пратен в небитието, за да има тук роден и качествен футбол като част от широкопрокламираната борба с корупцията и нулевата толерантност към нея!!!!! Е а да видим сега! Нека и другите отбори последват армейците и да им натрият каквото там има за натриване до дупка!

Пожелавам много тъжна Коледа и нова 2022 година на всички червени боклуци

Само,че Коледата пак е червена!

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА СИНИТЕ И ЗЕЛЕНИ ПРАСЕТА КАКТО НА БФС -ЦСКА ПОБЕДИ КЗЛ

Порнхъб е къде къде по истински от това порно което ни изнесоха двата ни уж Български отбора

след 3:5 у Разград и сега 1:0 тотото тотото

Буташе Лудогорец,но те бяха толкова слаби,че даже не стигнаха и до равенство. Жалко за труда на съдията и БФС.

Стойчо ти ли си бе

След десет години победих Лудогорец. Толкова ми е кеф, че ще си духам сам . Впрочем съдията е виновен, той свири за Левски.

Скоро не бях гледал толкова цигански мач в който футбола беше на заден план,безидейност и от двата ни небългарски отбора и неграмотност

Не гледай.Но ако беше бил Лудогорец,щеше да ти хареса.

мислиш така бе тъмночервения фен,ако бяха играли ИСТИНСКИ МАЧ щеше да ми хареса независимо от победителя,а тоя цирк как да ми хареса

zizus

Кой те кара да гледаш бе пич?

Наиктина ли ще има интрига? https://hq-video.xyz/5312571752373250/ sign up to get a 10 US Dollar newcomer bonus! I made more than 200 US Dollars by watching the video here, so you can try it.

"Не си играйте с огъня" - ясно и точно ! Само ЦСКА ! Нещо откакто ги няма във властта пееФски и борисОФФ уефски и лудоговнец куцат а ? Случайност ?

Имаме си министър на спорта прасе,президент прасе ,министерски съвет от свине . Ние сме шампион.

А досега като имахте говеда премиери, управляващи, спортни министри, БФС-то и съдийската - защо не станахте ни веднъж бе евроидиотчета ? Или си от другите бутани домусчийски палячовци ?

Съдията не отсъждаше еднакво за двата отбора.Лудогорец бяха много по груби,но рефера виждаше само фаловете на ЦСКА и можеше да покаже червен картон на няколко играчи от Лудогорец,но показа такъв на ЦСКА

SU-152

Кажи едно браво на отбора си.все пак биха...................... За фитбол няма да те питам!Kуц и грозен мач. И от двата отбора.

Ако съдията беше свирил 5-6 дузпи в началото на мача за ЦСКА, нещата щяха да са по-спокойни.