17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Засрамете се ,пред знамето на България всички сме раввни ,даде всичко от себе си горди сме с теб Таибе

В тази територия само чистокръвни българи ма. Аз за кво съм ви владял 5 века. Тайбе прослави България.

Кофти, как така в отборите от мюсюлманските държави няма един Димитър, Георги, Иван, Ханс, Джймс, Питър?!? Все мангалите се натискат по другите държави като "французина" Бонго Бонго, "германица" Хасан, или "българката" Тайбе?!?

Ходи се скрий хибридчик! На никой не му дреме кой как се казва!!!

Мангал, твоето мнение тежи колкото пръдня в шалвари. Хайде маймуните като теб да си пишете по маймунските си форуми на маймунския ви майчин език.

Познавам я лично и мога да кажа само добри неща за нея. Пожелавам и здраве и късмет и не ми пречи на кой бог се моли. Злобарите нека опитат да постигнат поне нейните успехи.

И за съветските граждани важи същото.

Те мюсюлманските държави боб хвърлят за боклуците ви петър и димитър. Да ви еба и жалките бг комлексарчета! Не се виждате че фиджи и ангола ви минаха по медали ами и вече се насирате когато туркиня печели за вас. Червеи!!!

Ми като е туркиня да си ходи в турция, да не пипа българското знаме!

Тя е бьлгарка, но ти не си бьлгарин!! Яд ли те е, че бьлгарка е постигнала спортен успех? Яд те е! Радвам се на злобата и безсилието ти!!!

Единия мангал вика - туркиня била, другия мангал след него вречи българка била. Хахахахаха

До Иван Ти не се ли подвизаваш като 34 или и този е просто сьщия като теб интелектуално?

Това само доказва плануваното и целенасочено ислямизиране на света. Наглостта на мангалите е безгранична!

Простак

Тайбе ме ибе с вибратор..ха.ха.ха

И мене също братле.

И двамата сте идиоти

Тайбето ми е единствената надежда за злато.

гербаджийските тролове пищят сякаш сме постигнали някакви големи успехи, а ние сме на дъното на класацията под островни дръжфави и ислямски републики, които отричат организирания спорт по дефиниция. От последното място ни отделят няколко отличия в най-неатрактивните и непрестижни дисциплини, в които норманите държави въобще не инвеситрат усилия.

В НРБ се взимаше качествен допинг!

За съжаление сте доста прав. Може ли Сан Марино да е преди нас по медали (?!?), това си е голям срам.

Какво ли бих правил в свободното си време? Едно от хилядите смислени неща, които може да прави човек, или да гледам женска бора ,женски бокс или женски щанги?

Женски футбол и женски ММА, разбира се.

Напълно си прав! По-"красиво" от тези отвратителни женски занимания може да е само художествена гимнастика за яки, добре окосмени мъже - очаквам това зрелище с нетърпение! Като ще е еманципация, нека да е пълна! Жените масово нахлуха в мъжките спортове, професии, в армията, а мъжете защо се туткат - кога ще започнат да раждат, напр.?

Няма ни на олимпийската карта. В момента сме по-назад в класирането от бермудските острови и Фиджи. Смешно е да си избивате комплексите с поодони новоизмислени олимписйки дисциллини, заради които зрителския интерес към олимпиадите е в най-ниската си точка. Бяхме в топ 10 на света по медали. Бяхме и сериозна сила в най-престижните спортове - баскетбол, волейбол, футбол, лека атлетика, борба, бокс (мъже), плуване, гимнастика, гребане и прочее Сега ни замазват очите с някакви глупости, явно добавени в програмата заради такива като нас -колкото всеки да има медал в нещо. Единственото чувство което предизвикват у мен женски борци и шангисти е състрадание, и съжаление че си провалят личния живот, здравето и красотата с подобни нелепи и никому ненужни занимания.

В още някой световно непопулярен и противен спорт ще пробием ли? Може би в женските щанги и мъжката художествена гиманстика? Трябва сериозно да ми платите, че да седна да ги гледам подобно нещо.

Имаме добре представяща се боксьорка.

Може и добре представяща се щангиста да имате. На кого му пука?

Социалистически традиции, сър.

По-надолу си написал, че комунистите сте против жени да бъдат спортистки.

Аз съм антикомунист, другарю.

Страхотна е, браво! Не мога да разбера коментарите по неин адрес, какво като е с турско име? Важното , че е родена в България и защитава българския флаг!

Значи и циганите, които правят престъпления на запад, са българи.

Естествено, че са булгаристанци. И ти си.

Интересно. Обикновено ганювците твърдите, че нямали общо с българите, а само били български граждани. Сега всички станахме булгаристанци.

Много точно казано, ама ганю не обича да му се припомня, че тези цигани, от които така се възмущава и дистанцира, са продукт на собствената държава на ганю. Ганю предпочита да се прави, че сме света вода ненапита и че проблем по принцип няма и няма нужда да се промени нещо, за да се спрат циганиите и на българи, и на цигани.

Аз ги разбирам, макар да не ги одобрявам, боли ги от предателството на Наим Сулейманоглу, но тогава беше тоталитарна система и ставаха такива неща, макар и по изключение.

тази новина успя да ти предизвика някаква позитивна емоция, защото ???

Браво на Хюсеин, всъщност това трябва да е фамилното и име, като бащата на Барак Хюсеин Обама

Не всички българи са с Християнски имена, но това не значи, че не са българи, като Иван, Йордан или Андрей. Да е жива и здрава и да развее родният трибагреник. България не е случайна страна, тя е най-старата държава в Европа, която не си е сменила името, от как е създадена.

България нали уж беше християнска държава, в която много се държи на традиционните православните ценности?

Традиционните православни ценности, какви са, да не лъжеш, да не крадеш, да не убиваш и т. н. има ли някой, който да не се подпише под 10 Божи заповеди? Няма! Морала е един, за всички. Ако си почтен значи си добър човек.

Значи сега и мюсюлманите станаха християни, понеже на ганювците така ви отърва на "ценностите" в конкретния случай?

До stankow Не мога да разбера какъв точно ти е проблема?! Имаш проблем с всичко бьлгарско ли? Дразни те, че имаме спортен успех? Дразни те, че е постигнат от жена? Ясно е какви "мьже" се дразнят на успехите на жените в бокса и борбата! Че чак вкара в темата циганите, религията и т.н. Бьлгарска спортистка е постигнала успех на Олимпиада и хората се радват! Това ли те дразни? И от кога православието е единствената българска религия? И мюсюлманите са бьлгари!

Къртят

Харесвам Тайбе като сексуален обект. Красива е.

Прочетох го сладур. Идвам да те любя.

Чу ли, идва таибе.

Може да не си пада по мъже, не се навивай много да не те тръшне.

Комунистите сме против жени да се състезават в мъжки спортове.

Тъпо, просто българско племе. Дори и под новина за успех на едно момиче само простотии. Никога, никога тая сган българска няма да излезе от блатото.

Хайде по-кротко - навсякъде по света има олигофрени, дори повече отколкото тук! Като цяло коментарите са положителни, с изключение на един/два, които си въобразяват, че проявяват чувство за хумор и ще впечатлят някой с простотията си!

ooooooooooo0

Не съм съгласен според мен тъпите коментари преминават всякакви граници и мен много ме е срам от тях като българин и се моля Тайбе да не ги прочете.

Споко, такива глупости пишат сърболяците, от Скопско, за тях сме татари, ако не знаеш.

ВИЖТЕ КАК БИЕ СЪЩАТА ЯПОНКА С КОЯТО ЩЕ ИГРАЕ НА ФИНАЛА НА СВЕТОВНОТО https://www.youtube.com/watch?v=TfOz0KlS9w0 ТАЙБЕ ИМА СТРАХОТНА ЗАЩИТА И МНОГО ТРУДНО ДОПУСКА ТОЧКИ УСПЕХ И ИСКАМЕ ДА НИ РАЗПЛАЧЕШ С МИЛА РОДИНО

Браво на бъргарското момиче !!.. А този преди мен е идиот !!

Тайбе или дан тъ тайбе..тва е въпроса ?

Българка или българска гражданка?

БРАВО ТАЙБЕ! ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ!

Тайбе таз смотана държава тайбе

Тайбе Мохамед

Тайбето става за ИБГНиЯ. Ок е.

Тайбе, Мусайбе, Минет, Ебазер, Меймюне, Филиз (на български е пич), Ибрахим ... тия със себе си ли се бъзикат? А да и култовото Курти, дето на български е Вълчо

Може да бъде цензурирано.. Нашто Мусайбе,не му се учи

браво успех !

Браво на момичето. Дано хората се поучат и престанат да делят българите на помаци, турци, роми, македонци. Щом е излязла под българското знаме, значи е една от нас.

Би ли ми обяснил с какво македонците заслужават да се нарекат българи? С това, че крадат историята ни?

Браво! Винаги сме били силни в борбата

Само наще!

БРАВО! Кьсмет и успех!!!

Тайбе Юсеин убедително проби до полуфинал и докосва медал. Престанете с тази чалга граматика. Разцепваща неграмотност докосва олигофрените.

продължавайте да гласувате за ГЕРБ..... и после граматиката ти била виновна.

ycnex

ибиса ти, аз си купих мерцедес :)