17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тайбе Юсеин убедително проби до полуфинал и докосва медал. Престанете с тази чалга граматика. Разцепваща неграмотност докосва олигофрените.

продължавайте да гласувате за ГЕРБ..... и после граматиката ти била виновна.

ycnex

БРАВО! Кьсмет и успех!!!

Само наще!

Браво! Винаги сме били силни в борбата

Браво на момичето. Дано хората се поучат и престанат да делят българите на помаци, турци, роми, македонци. Щом е излязла под българското знаме, значи е една от нас.

браво успех !

Би ли ми обяснил с какво македонците заслужават да се нарекат българи? С това, че крадат историята ни?

Може да бъде цензурирано.. Нашто Мусайбе,не му се учи

Тайбето става за ИБГНиЯ. Ок е.

Тайбе Мохамед

Тайбе таз смотана държава тайбе

БРАВО ТАЙБЕ! ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ!

Браво на бъргарското момиче !!.. А този преди мен е идиот !!

asen

ВИЖТЕ КАК БИЕ СЪЩАТА ЯПОНКА С КОЯТО ЩЕ ИГРАЕ НА ФИНАЛА НА СВЕТОВНОТО https://www.youtube.com/watch?v=TfOz0KlS9w0 ТАЙБЕ ИМА СТРАХОТНА ЗАЩИТА И МНОГО ТРУДНО ДОПУСКА ТОЧКИ УСПЕХ И ИСКАМЕ ДА НИ РАЗПЛАЧЕШ С МИЛА РОДИНО

Тъпо, просто българско племе. Дори и под новина за успех на едно момиче само простотии. Никога, никога тая сган българска няма да излезе от блатото.

ибиса ти, аз си купих мерцедес :)

Тайбе или дан тъ тайбе..тва е въпроса ?

Хайде по-кротко - навсякъде по света има олигофрени, дори повече отколкото тук! Като цяло коментарите са положителни, с изключение на един/два, които си въобразяват, че проявяват чувство за хумор и ще впечатлят някой с простотията си!

Комунистите сме против жени да се състезават в мъжки спортове.

Тайбе, Мусайбе, Минет, Ебазер, Меймюне, Филиз (на български е пич), Ибрахим ... тия със себе си ли се бъзикат? А да и култовото Курти, дето на български е Вълчо

asen

Не съм съгласен според мен тъпите коментари преминават всякакви граници и мен много ме е срам от тях като българин и се моля Тайбе да не ги прочете.

Харесвам Тайбе като сексуален обект. Красива е.

Къртят

Не всички българи са с Християнски имена, но това не значи, че не са българи, като Иван, Йордан или Андрей. Да е жива и здрава и да развее родният трибагреник. България не е случайна страна, тя е най-старата държава в Европа, която не си е сменила името, от как е създадена.

Споко, такива глупости пишат сърболяците, от Скопско, за тях сме татари, ако не знаеш.

Браво на Хюсеин, всъщност това трябва да е фамилното и име, като бащата на Барак Хюсеин Обама

Прочетох го сладур. Идвам да те любя.

Чу ли, идва таибе.

Страхотна е, браво! Не мога да разбера коментарите по неин адрес, какво като е с турско име? Важното , че е родена в България и защитава българския флаг!

Значи и циганите, които правят престъпления на запад, са българи.

Естествено, че са булгаристанци. И ти си.

Българка или българска гражданка?

Интересно. Обикновено ганювците твърдите, че нямали общо с българите, а само били български граждани. Сега всички станахме булгаристанци.

Аз ги разбирам, макар да не ги одобрявам, боли ги от предателството на Наим Сулейманоглу, но тогава беше тоталитарна система и ставаха такива неща, макар и по изключение.

В още някой световно непопулярен и противен спорт ще пробием ли? Може би в женските щанги и мъжката художествена гиманстика? Трябва сериозно да ми платите, че да седна да ги гледам подобно нещо.

тази новина успя да ти предизвика някаква позитивна емоция, защото ???

България нали уж беше християнска държава, в която много се държи на традиционните православните ценности?

Имаме добре представяща се боксьорка.

Социалистически традиции, сър.

Няма ни на олимпийската карта. В момента сме по-назад в класирането от бермудските острови и Фиджи. Смешно е да си избивате комплексите с поодони новоизмислени олимписйки дисциллини, заради които зрителския интерес към олимпиадите е в най-ниската си точка. Бяхме в топ 10 на света по медали. Бяхме и сериозна сила в най-престижните спортове - баскетбол, волейбол, футбол, лека атлетика, борба, бокс (мъже), плуване, гимнастика, гребане и прочее Сега ни замазват очите с някакви глупости, явно добавени в програмата заради такива като нас -колкото всеки да има медал в нещо. Единственото чувство което предизвикват у мен женски борци и шангисти е състрадание, и съжаление че си провалят личния живот, здравето и красотата с подобни нелепи и никому ненужни занимания.

Може и добре представяща се щангиста да имате. На кого му пука?

Много точно казано, ама ганю не обича да му се припомня, че тези цигани, от които така се възмущава и дистанцира, са продукт на собствената държава на ганю. Ганю предпочита да се прави, че сме света вода ненапита и че проблем по принцип няма и няма нужда да се промени нещо, за да се спрат циганиите и на българи, и на цигани.

Какво ли бих правил в свободното си време? Едно от хилядите смислени неща, които може да прави човек, или да гледам женска бора ,женски бокс или женски щанги?

гербаджийските тролове пищят сякаш сме постигнали някакви големи успехи, а ние сме на дъното на класацията под островни дръжфави и ислямски републики, които отричат организирания спорт по дефиниция. От последното място ни отделят няколко отличия в най-неатрактивните и непрестижни дисциплини, в които норманите държави въобще не инвеситрат усилия.

По-надолу си написал, че комунистите сте против жени да бъдат спортистки.

Женски футбол и женски ММА, разбира се.

Традиционните православни ценности, какви са, да не лъжеш, да не крадеш, да не убиваш и т. н. има ли някой, който да не се подпише под 10 Божи заповеди? Няма! Морала е един, за всички. Ако си почтен значи си добър човек.

Значи сега и мюсюлманите станаха християни, понеже на ганювците така ви отърва на "ценностите" в конкретния случай?