Уволниха треньор, насъскал юноши за оскърбително 27:0

Италианският наставник "нарушил принципите" на футбола за тази възраст

Обратно в новината

Коментари - Уволниха треньор, насъскал юноши за оскърбително 27:0 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А-а-а, сеньори, с тия "джендърски уволнения" много тежко провокирате водения от селташкото "мачкай" Ганьо. Враждебната към деца България не харесва това.

Тук какви толерасти са се събрали... А вие искате да играят симулативно ли? Много по-добри са - вкарват. Просто на другите деца мястото не им е там, като нямат отбор. И аз искам да играя във Висшата лига, но не играя, нямам качествата. Виновни са треньорите на загубилите, а не уволненият.

Манчини трябва да бъде уволнен! Италия победи Армения 9:1. Къде е уважението?

Джендърастията настъпва с пълна сила. Всички се обиждат за нищо. Е като дойдат рязаните, да видим какво ще правят халтавите д..а.

По-долу един колега разказва как е победил със 63:0 и до ден днешен се гордее с това. Аз мога да разкажа обратната случка - в училището на сина ми сформираха за първи път отбор по баскетбол и първият им мач загубиха с 67:6. След този мач сина ми рязко загуби интерес към баскетбола и месец-два след това спря да тренира. А определено му се отдаваше.

Явно сина ти е нанизал тези 6 точки. Иначе си прав.

Първо един отбор се тренира минимум 6 месеца, преди да отиде където и да е. След това с този резултат колко да му се е отдавало на сина Ви. И на последно място това е резултата, когато хората правят нещо не за удоволствието от самата игра, а за да победят.

Тъй като съм споменат - отговарям. Първо: жалко, че след един загубен мач (независимо от това с какъв резултат) синът ви се е отказал. Аз лично си мисля, че не това е основната причина, а по скоро причината е в треньора, климата в отбора или пък нещо друго в условията на тренировките. А относно победите и загубите: то това е хубавото в спорта - радваш се на победите, а загубите (дори с голям резултат) те каляват и те подготвят да имаш хъс и да посрещаш по-уверено и спокойно житейските битки и загуби. И те свалят на земята, ако много си си вирнал носа - за да си успешен в спорта и живота се искат много усилия и много труд, а не както се мъчат да втълпяват на младите - само поискай и то става. Е не става без усилия, труд и пот. Спомням си как големият баскетболист Георги Младенов, като малко момче, с часове всеки ден тренираше стрелба в коша и други елементи от играта. Защото знаеше, че има талант за спорта, но само с талант звезда не се става! И последно: един от най-важните уроци от баскетбола е: без силен отборен дух няма победа, а ако загубиш - няма да се свърши света, това трябва да е стимул за повече усилия в тренировките. И едно от най-хубавите неща в спорта е усещането на общността на отбора и споделянето на победите и пораженията с другите!

Звучи странно, но в Макарония е нормално. Не знам дали сте забелязали, но е масова практика водещите отбори в шампионата да вкарват на очевидно по-слабите по 3-4 гола и след това просто спират да играят. Е, ако противника пък съвсем нищо не прави може да паднат още 2-3 гола. Нямам представа защо го правят - заради уважение към противника или за да се съхранят от умора и контузии. Това важи дори в дербитата. Обаче в Ънгличания нещата не са така. Онези като хванат някой слабак и вкарват та се късат. Може би и затова Макарония има 4 световни титли, а Ънгличания само една и тя е купена/подарена от ънгличанската краста'ица.

Футбола е игра. С колко ще победи някой зависи, кой играе по- добре. Ако близо до стадиона има някакви Турски Шпиони и предатели-Наркотрафиканти, би трябвало тях да бият и тия да бягат далеч от стадиона...Когато някой играе на карти може да падне- ВАЛАТ.

Що за новини ни пробутвате тука...

И кво е трябвало да на прави треньорът? Да нареди на по-големите деца да се разхождат по терена, а при голово положение да стрелят в собствената си врата? Да им разясни, че правилата на играта се заменат с уговорки, ако противникът ти е неравностоен??????

Бре, тия да не са нашите юноши?!

Ей, човече, вземи, че си промени НИКА, толкова си отвратителен, че винаги ще бъдеш под общ знаменател с най-глупавите !!!

Това ако беше в Германия никой нямаше и да си помисли подобно нещо.Там вкарват до колкото могат, ако могат ще бият и със 100:0.Това че противникът е слаб си е негов проблем.Ако са силни момчета загубата ще ги амбицира повече да тренират и да се развиват.Ако са слаби психически и всякак то по-добре да се отказват по-рано от футбола и да си насочат усилията и времето в друга област в която може да са по-добри.Това е положението там и важи за всяка област и нещата някак си вървят.Ако ги биеш с 1:0 като може да ги биеш с 30:0 какво само ги залъгваш.

о принцип не само в Германия а на всякъде биеш ,колото можеш съперника! НО!!! Тук стасва въпрос за друго - загубилите са събрали отбор " от кол и въже" само за да изиграят въпросния двубой! Проявили са Уважение към противника , като са зе явили за мача с отбор , който не е за тази възрастова група , вместо да откажат мача и да загубят служебно с 3-0!

За другия път ще знаят като нямат подходящ отбор какво да правят.

Бий говедата с 27-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

браво на италианците..!!А уволнения тренер е за линч..!!!

Преди много години като дете в 4-5-ти клас играхме мач на градското първенство по баскетбол в София. Треньор ни беше Младен Младенов, голям треньор и баща на голения наш баскетболист Георги Младенов - дълги години капитан на Левски и националния отбор. Е, в един от мачовете на това първенство бихме другия отбор с 63:0. Това е един спомен, с който помня и сега и се гордея, че нашият треньор до последно ни вдъхновяваше да не се отпускаме и да не допуснем дори една точка в нашия кош! Това беше отдавна, сега явно са джендърски времена!

И сега какъв си, прост селянин, пиеш ракии фо несвяст, шамариш жената, викаш ебати държавата и те е страх да не дойдат норвежците

Какъв съм? Имам софтуерна компания, живея си живота, обичам жена ми и децата ни и играя играта със Живота с кеф! И обичам отлежала троянска сливова! И обичам България и с моите колеги се опитваме да я направим по-добро място за живеене и за нас и дори за такива арогантни простаци, които обиждат без причина, като теб!

Всички, които приказвате за джендъри, толерасти, лошите норвежци и т.н. сте ясни. Прочете ли изобщо статията? Отборът, който сте били на нула, от първокласници ли е бил? Аман от такива като теб, които уж се опитват да направят родината "по-добро място за живеене".

Футбол

До къде се докара Европа?! Да се извиняваме, че на някой сме му надули шошоните! Някой извини ли ни се на нас, че ни направиха на смешковци насред София с 6:0, защото не сме били подготвени или за никакъв к...р не ставаме?! НЕ, нали! И защо някой трябва да се извинява за това?! Егати Европа загива

Това са деца бе селски, така им се мачка самочувствието, травмират се. Все едно да се скараш с някой и вместо просто да те удари и да се приключи, да те бие докато изпаднеш в несвяст.

Най-голямата мечешка услуга която може да направиш на дете е да не го подготвиш за живота! Не можеш да пишеш 3 на двойкаджия да не му "мачкаш самочувствието" Не бива да му създаваш самочувствие на талантлив художник, ако е бездарен и на добър футболист ако не става. Защото няма да мине много време и живота така ще го нарита, че ще се бившето дете ще чуди как така е се е случило, че то видите ли било ОК, ама що така станало....Този проблем го имат шведите в момента и затова е първа по самоубийства на млади хора.

Селяк

Приятно ми е, гражданин.

Май не си прочел , че едните са 18 годишни а противника им е бил с играчи на 15-16 години и дори явно без достатъчно резервни играчи, щом е застанал полеви играч на вратата! Нашите като паднаха с 0-6 с младежите ли излязоха да игарят?

Да са се отказали преди мача. Щом са излезли да играят ще си носят отговорноста...и торбата с голове.

За това става въпрос , че НЕ са отказали мача и да загубят служебно , а въпреки проблемите със състава (15, 16 годишни) са пътували и са играли ! Проявили са Уважение към противника и са се явили за мача , макар и не с отбор , който отговаря на възрастовата група!

На следващия мач на националите да се явим със състава до 21 години без резерви и да се надяваме само на 0:3!

Браво!!! За пръв път във съвременния път нещо Умноооо!!!