17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Средностатистическия Бай Ганьо не ги разбира "тия прости японци". Да ни бяха изпратили по няколко бидона кисело зеле и некоя друга петлитровка саке, нали?

Новината е поне на 6 седмици, ама карай да върви....

Каква глупост! Духове закрилници, свещено място? Верно че японците доста им прищраква, но този път яко са се изложили.

Според Марксисткия материализъм "духове закрилници" няма. Ама според Марксисткия материализъм няма и: - големи заплати - луксозни стоки - частна собственост - предприемчивост и инициатива - презадомоляване и свръхпотребление - модерна медицина - високи технологии - пътувания в не-социалистическа чужбина - Интернет - смяна на местоживеене и т.н. Та не знам, дали да продължиш да вярваш на Марксисткия материализъм или просто да си отвориш очите за факта, че духове закрилници може и да няма, но хора, които вярват в тях има, при това стойностни хора. Ако се чудиш още, дали да смениш парадигмата, сравни една Лада от 1985 с една Тойота от 1985. Едното е правено по италиански лиценз от хора, които вярваха в Марксисткия материализъм и за него се чакаше 18 години, а другото седеше в магазините - плащаш, качваш се и караш и беше създадено от същите тези хора, които вярват в духове-закрилници. Въобще не си говорим за сравнения от 1990 или 2000, когато Ладите си бяха същите, а Тойотите се бяха изстреляли в Космоса... Ти си решаваш в какво да вярваш и доколко да си смешен.

Колко Прекрасно Е!!! Труд и Красота!!! И никак не е лесно!!! Хубаво е, че има кой да ги оцени!

САМО ЕДНА ДУМА: ПОКЛОН, МОМИЧЕТА! ПОКЛОН, ЯПОНЦИ!!!

Какво уважение! Дано официалните ни институции се сетят да благодарят!

Не се надяваме. Те едно посрещане не организираха на отбора. Даже нямаше никаква информация в медиите, кога точно ще пристигнат. Съдейки по посрещането знаеха само роднините и тези, които тренират художествена гимнастика т.е по-малките. Е, имаше една камера за хорски срам. Позор!

Официалните институции, са превзети от еврогейски подлоги. Техен приоритет е циганизацията и ислямизацията на България.

Интересна постъпка на японците. Чак нереално изглежда колко много са инвестирали като емоция - това не е присъщо за тази нация. Явно нещо се е случвало в този спорт години наред (като изключим това, че българките скандално бяха ощетявани, а рускините - толерирани до безобразие), което е останало незабелязано от широката публика. Ако някой може, моля да обясни!

Японците винаги са били страхотни, до фанатизъм /в добрия смисъл/ фенове на българската художествена гимнастика.Още по времето на Нешка Робева. Нищо ново не е това