17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мотото на отбора: "Кой ни хване, той ни бие" .или "кой не е поискал, той не ни е бил" Вече е срамно, и излишно, да се коментира този национален футболен отбор.

1962 РАНКАГУА - ЧИЛИ..... 0:О АНГЛИЯ, 1:6 УНГАРИЯ, 0:1 АРЖЕНТИНА....... 2!!!равни и 1!!загуба.....ХАХАХА... Ба мамааму, аз ли съм ограничен, или ПАК НЯКОЙ се бъзика с мен..... Какъвто футбола, такива и журналята... ХАХАХА.... Ония вика играхме супер, Лечков вика направихме най доброто, в най скъпия хотел, най добрия екип, най добрия терен.. ХАХАХА... И накрая нищо..... Вечната амбър

Гледаме напред

Михаилов СРАМ баща и син

Българският футбол стана толкова абстрактно понятие (описва се със "стоим добре"), че се пишат кави ли не стаитии като тази, само и само да не се говори за игрови качества. След тази статия очаквам "Тенденциите при перуките при краля слънце" и за Мария-Антоанета известна с думите си "Като няма футбол, слушайте чалга! Пускай Преслава!"

Но Перукан както сам си каза, той си е супер и не вижда защо да променя нещо.

Това трябва да е новия поздрав за отборчето на перукан. Иначе перукан дотолкова се е самозабравил и се е вживял в ролята на пожизнен цар на българския футбол, че по "демократично му" изключва всеки, който се е опитал да гласува срещу него. За съжаление явно се възползва от хаоса и безхаберието на сегашния министър на спорта и корупцията и далаверите, които се въртят във ФИФА и УЕФА.

Почти като леФски

дир-а,вие счупихте тъпомера!чеСно!

И каква е целта на тая статия въобще? Разрухата, корупцията и упадъка в българския футбол пак удобно се забикалят, като че ли не съществуват. Вие, журналистите, отдавна сте едни платени поръчкови подлоги, пишещи само удобни статии.

Кво каза ТРЕНЕРА след мача - паднахме, ама СТОЯХМЕ добре... От дърветата дет бяха на игрището вий кво искате.. Ами да стоят добре.. При това сал с един гол разлика паднаха.. Щото Мамин Ники и т.н.

ТАТИН НИКИ сега отлъчва аматьорските и детските отбори.. И много са кефи като на мачле на отборчето му се вика - "Българи юнаци".. А на терена има САМО ЕДИН българин..

И много са кефи като на мачле на ГЕЛ-отборчето се вика - "Българи юнаци"..