Видео разобличи Рамос и вероятно ще му струва тежко наказание

Скандалът става сериозен, УЕФА може да накаже капитана за двата четвъртфинала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Серхио Рамос е истински Капитан на футболен отбор - готов е и в огъня да влезе само и само Реал Мадрид да победи. Това е Капитан и затова Реал Мадрид са кралете на света с най-много спечелени авторитетни титли. Ако и ние в България имахме повече такива футболисти (готови да се раздават докрай за своя отбор) щяхме да се радваме на по-добър футбол. В крайна сметка, обичан или мразен Серхио Рамос винаги е имал само една цел във футбола - Реал Мадрид да победи и да стъпи на кралския трон (който им се полага по право като Крале). Да живее Реал Мадрид ...

Баче, на 4 км сме ти приготвили хубава стая с телевизор да гледаш любимия симулантски отбор. Ела при нас!

Винаги съм смятал, че това правило с чистенето на картоните е тъпо. Имам много по-смислена идея, подобна е на системата бонус-малус за колите, но трябва да се уточнят детайлите за да не стане лоша и тя: Всеки картон се чисти при определен брой мачове без картон (не непременно еднакъв брой за различните бройки картони и различните фази от турнира/първенството). Ако играч пропусне мач заради натрупани картони, този мач чисти само един от картоните и играчът е под заплаха от пропускане още в следващия мач. Та според мен това би стимулирало играчите да се пазят от картони във всеки мач и няма да има вариант в който някой прави умишлени нарушения за жълт картон.

А наказание за треньора?

То да си тренер в тоя отбор, където никой не си трегва доволен, малко наказание ли е?

Добър защитник, но като феърплей - 0. Боклук.

Аз нещо не разбрах каква му е далаверата да си изпроси картон че да пропусне реванша?

Схемата е да може със сигурност да играе на 1/4 финал, защото до тогава му пада наказанието. Като пропусне реванша, няма шанс да му дадат нов жълт картон, заради който да пропусне 1/4 финала.

изчиства си стария картон и е чист за по-ната., следващия мач който ще пропусне на практика е вече е решен.