17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най добре е нашия да изчака. Така Джошуа след като победи Усик, ще оваканти IBF пояса, щото ще трябва да се бие с Уайдлър, където са големите пари. През това време на нашия ще му се падне някой по посредствен където с голям зор има шанс да победи по точки. Така, хем няма да го бият много, хем ще си остане непобеден, че и с пояс отгоре на това. Така и цената ще му се вдигне малко и живот и здраве 2021 вече няма накъде ще трябва да си изяде боя от Джошуа. Така че най добре, я да се контузи пак , я нещо друго, ама да си седи кротко без много много да подскача.

At first,... Usik vs Pulev, now, tomorrow!!!

При Възможност Усик, Джошуа със сигурност ще предпочете мач с него. Съжалявам за Пулев, но нито е атрактивен, при това провали един мач заради "заболяване", пък и за инвеститорите не е изгодно да инвенстират в мач с българина. Какви ли му ги е наговорил Кличко на Джошуа за Кубрат, а неговото мнение също ще окаже значение.

Глупакът никой се изказал тежко тежко за преговорите между WBO и IBF. Понеже е толкова глупав, че не е може да си даде сметка колко много, затова се мисли за умен и ръси акъли.

Тоя бокс е пълен фарс.

Отдавна нашия устатник не е ял бой ... та май скоро ще гризе дървото.

кочан и чучарка