Коментари - Зверев спечели в първия си мач след половин година отсъствие | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се за Зверев, найстина една нелепа контузия , го извади за дълго време от големият тенис. Да се надяваме, да е добре , и да покаже отново висока класа! ПС: Абе , северномакетонците, как не са предявили иск, че е от техните - с това име Александър? :-)

Много нелепа контузия бе това. Дано се оправи човекът. Преди да се контузи, последните 1-2 години играеше много силно.

Сигурно чака отстрани зад оградата докато гони и връща топките, някой пак да скъса връзки или да контузи глезен и-и.....айде пак трети в света! Така ако я кара и с Лолчето, лоша работа, срам за основното училище и цяло Аскуу !

Стани от дивана на родителите си, изкъпи се, подстрижи се- да не забравиш зъбките да си измиеш. Излез - спокойно, никой няма да те насилва пак. Отиди до някоя спортна зала- там едни хора тренират някакъв спорт. Ти недей - ако се позапотиш , и те лъхне вятър- до там си. А сега сериозно - на Григор само можете да му правите като вятъра! Млад , красив ,богат и успял човек. Като казвам успял - постигнал всичко с труд и много характер. Така че , ние Хасковлии, не се срамуваме - напротив - ГОРДЕЕМ СЕ С НЕГО!!! Запитай се, какво от тези негови качества притежаваш! Недей , майтапя те! Злобата ще те погуби човече!