Модерните онлайн букмейкъри са изпълнени с широк набор от предложения за своите клиенти. Те се стремят да бъдат винаги иновативни и да следват тенденциите. Въпреки това във всеки бранш има определени играчи, които налагат темпото. В света на букмейкърите един от основните оператори е bet365.

Компанията от дълго време е в бизнеса и е сред най-разпознаваемите марки. Позициите на бранда в индустрията са силни, но те не са спечелени с лека ръка.

Компанията е преминала през много трудности, за да стигне текущото си ниво, но в момента е сред водещите букмейкъри, с различни предложения за залози и игри. Британската компания е не само лидер, а и иноватор в света на залозите, а в днешно време предложенията ѝ могат да се срещнат на най-различни устройства.

Всички услуги на букмейкъра на всяко устройство

Bet365 предлага своите услуги не само на компютър, но и на мобилни устройства. Да, основната и първоначална услуга на компанията се появява чрез десктоп версията на уебсайта, но впоследствие нещата придобиват по-различен характер. С развитието на мобилните технологии брандът обръща внимание и на желаещите да залагат през смартфони и таблети. Букмейкърът инвестира доста средства в тази насока, а резултатите са впечатляващи.

Много компании в бранша могат да се похвалят с апликации за своите услуги, но тези на bet365 сякаш са от друго ниво. Британският оператор разполага със собствени мобилни приложения за залози през Android и iOS устройства. Това позволява клиентите да използват услугите на bet365 без значение къде се намират. Важното е единствено да разполагат с интернет връзка. Препоръчителните изисквания са да се използва WiFi или 4G мрежова връзка, но дори и с по-старата 3G връзка апликациите работят. Чрез мобилните си услуги букмейкърът предлага една незаменима мобилност. Така всеки може да се наслади на предложенията без да има нужда да използва компютъра у дома, а просто да зареди апликацията или мобилната версия на сайта, където и да се намира.

Специалистите по букмейкърски анализ от Betenemy припомнят, че за да се използват всички функционалности на услугите на букмейкъра, е необходима регистрация в bet365. В сайта са налични разнообразни опции. Впечатление прави наличното видео на живо от спортни събития, което е достъпно както през пълната версия на сайта, така и за мобилни устройства. Експертите оценяват високо и опцията за получаване на известия от страна на бранда. По този начин няма да е нужно да зареждате приложението всеки път, когато искате да проверите как се развива залогът ви. Чрез нотификациите ще получавате известия на телефона си, когато има важно събитие в заложения мач.

В какво се изразяват предложенията

Компанията е позната най-вече със своя спортен раздел и платформата за залози на живо. Тя предлага интерактивни услуги, като проследяване на събитията, статистика на живо от тях и други полезни данни, които могат да се използват от потребителите. В сайта се срещат десетки различни спортове с опции за залози. Много спортни събития се предават и с картина на живо.

Въпреки популярността на спортния раздел в bet365, компанията се развива и в други направления. Казино игрите в сайта също са налице, а към тях могат да се добавят и игрите на живо с истински дилъри. Последните са доста популярни напоследък. Сайтът разполага и със специална покер платформа. Тя е достъпна и за мобилни устройства. Наред с популярните раздели в сайта можем да отчетем и секцията с опции за залози на виртуални спортове. Те са сравнително ново перо в арсенала на онлайн букмейкърите и спадат към така наречените случайни събития.

Името bet365 има дълга история в хазартния бизнес, а именно натрупаният опит през всички тези години е научил букмейкъра какво търсят и желаят клиентите му. Компанията разполага с разнообразни функции по сайта си, които му придават отлична визия. Брандът е в крак с най-новите технологии, които се интегрират по букмейкърските сайтове, така че с него определено ще може да се насладите на последните иновации. А най-хубавото е, че ще може да го направите през всичките си устройства.

Платена публикация