Премиерът на България Бойко Борисов бе гост в предаването "Гореща точка" с водещ Николай Бареков по ТВ7. Там той заяви, че е готов да окаже помощ и на ЦСКА.

"Чакам ги да си платят още 100 хиляди лева задължения към държавата и на следващата минута им давам съоръжението за 30 години. Целият им дълг беше 150 хиляди лева, но вчера са внесли 50 хиляди. Няма как да им предоставя "Армията", ако не си платят, защото още утре Сметната палата ще дойде и ще ни хванат нас. Вчера Дучето дойде и ми вика: "Левскар си, ама дай да помогнем и на ЦСКА". С моя авторитет и приятелство всячески се опитвам да убедя различни бизнесмени, да помагат с каквото могат", допълни Бойко.

Бойко Борисов: И на ЦСКА намерих спонсор

Борисов заяви, че гласуването в негова полза за футболист номер 1 на годината е протестен вот срещу играчите и случващото се в българския футбол.

"Като цяло годината беше лоша на клубно и национално ниво. Единствената бяла лястовица направи Лудогорец Разград. Това е протестен вот срещу футболистите, треньорите и БФС. Едните не гласуват за Бербатов, защото не играе редовно в Англия, а другите изразяват протеста си чрез мен. Знаете, че аз се раздавам със сърце и душа за този спорт. И всяко отборче, което се изправи срещу моя го бия редовно и то доста сериозно. Играя за Витоша Бистрица в първенството на "В" група.

Със сигурност нашата публика се радва много повече, отколкото тези на други отбори. Не продаваме мачове, не се занимаваме с черно тото. Съдиите също свирят против нас", каза Борисов.

Премиерът потвърди информациите, че се е виждал с легендарния сръбски тенисист Новак Джокович в София и са пили по една ракия, съобщи livesport.