Мачът е в събота от 12:30 ч. на стадион "Ивайло" и победителят продължава напред в надпреварата.

Интересът към срещата е голям и до вчера сутринта бяха продадени над 1000 билета, като се очаква по трибуните да има не по-малко от 5-6000 души. Билетите се продават целодневно от 9:00 до 19:00 чaсa на касата пред градския стадион. Цената им е 5 лв., като учениците до 12 г. ще влизат безплатно срещу ученическа карта и с придружител.

Мачът ще бъде свирен от Антон Генов с помощници Николай Петров и Иво Колев. Това е последният мач в кариерата на Генов и той ще бъде почетен с кратка церемония преди мача.

"Това е най-добрият български съдия. Надявам се, че в последния си мач ще бъде на ниво, както е бил и досега, да го изпратим подобаващо – футболисти и публика", заяви наставникът на Етър Георги Тодоров.

Той призова феновете да дойдат масово на стадиона и да подкрепят футболистите и предупреди Левски, че мачът никак няма да му е лесен.

Феновете готвят и специална хореография за мача, който ще бъде предаван пряко и от ТВ+, а всеобщото желание е на стадион "Ивайло" да стане футболен празник, предаде БГНЕС.