ЦСКА ще продължи да се придържа към политиката си да привлича свободни агенти, за който плаща тлъсти комисиони на мениджърите им, пише "Тема Спорт". Справка - Зику и Мораес, които бяха взети със съдействието на Бекали.

С бюджет от 1,5 милиона евро за лятна селекция ЦСКА ще може да си позволи привличането на 5 класни футболисти, които са с изтекли договори. Точно така в Борисовата градина дойде и Елиот Гранден. В случай обаче, че червените пропилеят преднината си и завършат сезона на място, различно от първото, то нещата се променят. Това ще означава сигурна продажба на Жуниор Мораес и раздяла с Райс М'Боли. 40% от приходите, получени за бразилския нападател, обаче ще бъдат вложени в нови попълнения, а останалите ще отидат за подобряване на базата в Панчарево и стадион "Българска армия".

Ремонтните дейности по обектите, които ЦСКА ще стопанисва в следващите 20 години, се залегнали като приоритетна задача пред клуба. За тях през лятото ще бъдат отделени между 1,5 и 3 милиона лева в зависимост от това дали отборът е станал шампион.

Клубът ще направи всичко възможно, за да приведе "Армията" във вид, който ще позволи на отбора да играе предварителните кръгове от евротурнирите и евентуално в групите на Лига Европа на собствения си стадион. Мораес и М'Боли ще останат в състава, ако ЦСКА спечели титлата, казаха пред "Тема Спорт", запознати с плановете на червените, информира Novsport.