Президентът на турския тим Юнал Айсал бил извън родината си за две седмици заради трансферни операции. Тогава е имало две срещи между преговарящите страни, а Айсал дори е предложил един милион евро аванс на Данчев, за да е една крачка пред другите отбори в борбата за подписа на българина, предаде БГНЕС.

Данчев като цяло пък бил доволен от повечето условия, предложени от противоположната страна. Очевидно става дума за сделка със свободен трансфер, което затвърждава съмненията, че Бербатов не е преподписал с Манчестър Юнайтед, каквито бяха първоначалните очаквания.

"Ще взема световноизвестната звезда", твърдял босът на лидера в турския шампионат. Българският нападател обаче щял да чака края на шампионатите в Англия и Турция, за да вземе решение. И двете първенства приключват на 13 май.

Берба претърпя доста разочарования през този сезон, тъй като почти не получава шанс за изява като титуляр в английския тим. Именно по тази причина Данчев му казал: "Галатасарай ще бъде втора пролет за теб", добавят от "Фотомач".

Друг вестник, "Милиет", добавя, че почти сигурното участие на турския отбор в Шампионската лига догодина е ускорило преговорите за Бербатов.

Бербатов: Обожавах да играя с Мартин и Стилиян