След двубоя ЦСКА - Левски ЦСКА двама футболисти на "червените" бяха уличени в употребата на непозволени стимуланти, но според правилника трябва поне трима играчи да бъдат хванати, за да бъде присъдена служебна загуба на отбора.

"Призовавам БФС за допинг контрол на дербито и то на поне трима човека. Не може да хванат двама с допинг през есента и да ги накажат за по два мача, а този мач изяде главата на Георги Иванов като треньор", каза Владимиров, който бе гост на актуално студио "Дерби".

"Някои хора, например Крум Савов, трябва да се извинят публично, след като обявиха, че са сигурни, че Левски ще стане шампион. Нали имаше директиви, нали ни помагаха, съдии, БФС, правителство, а какво стана? Може да не играем и в евротурнирите през следващия сезон", заяви шефът на "синия" фенклуб, цитиран от БГНЕС.

Той разкри, че жалбата му срещу полицая, който го преби на пистата на Националния стадион по време на миналото дерби, била върната от съда.

"Не можаха да открият кой точно е полицая и обявиха, че не си е превишил правата. Там нещата са страшни, изявяват се някакви местни шерифи", обясни Владимиров.