За платформа на посланието си Сираков избра Фейсбук.

"Отговор на стотиците ви въпроси във фейса не мога да дам!!! А и други трябва да го направят. Съжалявам само, че за сетен път се оказах прав, но какво да се прави, като съм толкова навътре в материята футбол. За разлика от многото страхливци във футбола ни, аз казвам това, което мисля и виждам. Не ме е страх, защото ако са забравили, да им припомня, че се казвам НАСКО СИРАКОВ!!!", гласи част от съобщението на Сираков.

По отношение на Илиан Илиев той написа: "Момче, не е лошо да разбереш най-накрая, че си треньор на ЛЕВСКИ, а не на БЕРОЕ. Стига с тия клишета, че всеки отбор ти се затварял! Намери противодействие на това! Трябва да ти се извиня за думите ми, че в защита сме слаби. Ние просто сме трагични във всички линии. И не се сърдете като малки деца, а работете и се поправяйте. Никой не иска да ви сменя, а искаме ЛЕВСКИ да ни радва."

Сираков репликира и Иво Тонев: "Кой и с какво ви е атакувал, Иво? По-спокойно никой не е работил в този клуб. Ама от време на време, трябва и да се отговаря на въпроси. Примерно: Кой носи отговорност за тази тотално провалена селекция? Ако вие с Илиан имате въпроси към мен, знаете ми телефона!!! "

"Винаги ще ви отговоря, но мразя намеците в медиите!! Бъдете истински мъже, защото това е задължително качество, за да бъдеш ръководител или треньор на ЛЕВСКИ!!!", добави още бившият нападател на Левски, цитиран от БГНЕС.

ЦСКА нанесе първа загуба на Левски за сезона