Босът на "сините" обяви, че вече цяло денонощие не е на себе си след загубата от Лудогорец и бе категоричен, че "така не може повече", но не посочи дали ще има наказания, глоби или друга санкция за играчите на Левски.

"Почти нищо не ми хареса (в мача с Лудогорец - бел. ред.). Пропуски на защитата и един от халфовата линия. Не искам имена да споменавам, немотивирана игра. Не съм на себе си едно денонощие. Не съм решил какво ще правя, но не може да продължава така. Продължавам да съм шокиран и няма да оставя нещата така, така не може повече", обяви Батков в предаването "Пред банята" по "ТВ7", цитиран от Novsport.

Батков загърби враждата с ЦСКА и откровено похвали играчите на "червените", че се справят много по-добре от Левски, въпреки че не получават редовно заплати. Той директно обвини "сините", че играят без сърце за клуба и за да постигат успехи трябва да забравят "лиготиите и капризите".

"Вижте ЦСКА! Официално се разбра, че 2-3 месеца заплати не получават, а биха нас, биха Лудогорец... Явно не е само до парите. Тази работа не става само с лиготии и капризи, а със сърце малко."

Той не отрече, че за пореден път селекцията на "Герена" е била сбъркана, но подчерта, че не той е човекът, който прави трансферите. "Очевидно трябва да дадем на отговора защо не се получава селекцията, но не аз трябва да го давам."

Относно оплакванията на "сините” фенове, че са влезли на стадиона в Разград много след началото на мача, Батков призова привържениците да идват по-рано на мач. "Нека да идват малко по-рано на мач, не да идват в последните 15 минути. Взехме допълнително над 100 билета от Лудогорец, които билети ги плати клуба, защото дойдоха повече хора от София. Опитваме се да съдействане, но за жалост не ги зарадвахме по никакъв начин."

Собственикът на Левски Тодор Батков мечтае парите от "Газпром" да превърнат Левски в българския вариант на Шалке.

"Аз съм приятел с вицепрезидента на Шалке. Знам какво правят там и си мечтая това да се случи и при нас. Или поне част от това, което се прави там", сподели Батков.

Левски е опитвал да привлече "Газпром" като спонсор от почти три години.

"За момента нищо не е решено окончателно, но действително анонс беше направен. От три години се работи по въпроса. Със сигурност повече от две години и половина правим последователни опити да привлечем "Газпром", Полагаме ние от клуба усилия да привлечем вниманието на "Газпром", давайки си сметка, че освен, че е една от най-големите компании в света, имат заявено отношение към спорта. Имам предвид Зенит, Шалке и Цървена звезда", обясни Батков.

Той посочи по какви критерии руският енергиен гигант е избрал да налива пари в Левски пред ЦСКА.

"Преди всичко се преценява доколко "Газпром" има интерес в съответната държава и се нуждае от така наречения публичен пиар. Предполагам, че не е без значение имиджа на клуба, историята на клуба, чистота на клуба, одити, липса на задължения, лиценз, стадион, планове. Ние представихме на г-н Милер плана за основна реконструкция на стадиона. Всичко това е натежало предполагам, но трудно някой може да накара "Газпром" да инвестира някъде, където не желае."

Домусчиев се извини на Батков за "Бай Ганьо"