Валери Божинов игра 90 минути и се представи на много силно ниво, като първото полувреме игра зад нападателя, а през второто бе използван като дясно крило. 

Палермо поведе в резултата в 7-та минута, когато Захави подаде към Луиджи Джорджи, който стреля и изненада вратаря на Верона Рафаел, който не се намеси добре и топката се озова зад него в мрежата му.

Верона бързо обаче успя да изравни резултата с гол на Андреа Коко в 8-та минута. Пред Божинов се откри добра възможност в 15-та минута, но след неговия удар топката рикошира в защитник на Палермо и излезе в корнер.

Девет минути по-късно Божинов намери Коко, който обаче пропусна да се разпише, като отблизо прати топката в аут. Верона остана с човек по-малко на терена в 69-та минута, когато Фабрицио Качаторе бе изгонен с директен червен картон от съдията Себастиано Перудзо.

Божинов стреля опасно в 71-та минута, но прати топката над напречната греда. Верона стигна до победния гол в срещата в 73-та минута, а негов автор стана Даниеле Кача, предаде Гонг. 

На осминфиналите Верона ще се изправи срещу Интер.