Днес в морския град бе разбита мрежа за незаконни залагания. Впоследствие новината бе обявена официално и от пресцентъра на МВР.

"Аз съм убеден, че има черно тото в България, но се атакуват най-безобидните отбори", каза по този повод Димитър Димитров в ефира на Канал 3, предаде Novsport.

"Ако някой докаже, че има виновни в нашия отбор, те ще си носят отговорността, но моята съвест е чиста. Кой каквото си е надробил, ще си го сърба. Мен обаче и на бесилото да ме сложат, ще застана на 100% зад своите футболисти, защото вярвам в честността и морала на моите играчи. Те са млади момчета, на по 20 години са, но по моя информация шестима от нашите са разпитвани за залагания на чуждестранни мачове, а не на български такива. Не знам повече подробности, защото не присъствах на сутрешната тренировка", заяви Херо.

Собственикът на Черноморец (Бургас) Митко Събев също коментира темата: "Разбрах от старши треньора Димитър Димитров, че има арестувани играчи. Сигурни сме, че не са манипулирали наши мачове", каза босът на акулите, цитиран от Гонг..