За "сините", които загубиха първата си проверка в Ларнака от швейцарския Аарау с 0:2, това бе последен мач, преди утре отборът да се прибере в България, информира БГНЕС.

Чешкият тим започна много силно срещата и успя да поведе с две попадения още до 36-ата минута. Първо, в 3-ата минута Дурич откри резултата за 1:0 след самостоятелна акция, а малко след това капитанът Лимберски бе точен от дузпа в 36-ата минута след доста спорно нарушение на Нуно Пинто в наказателното поле на "сините" - 2:0.

Бранителят Стефан Велев, който бе привлечен от Берое през тази зима, в 41-ата минута вкара първия си гол със "синята" фланелка за 2:1.

Малко след подновяването на играта, португалският таран на Левски Жоао Силва се възползва от хубав пас на Милен Василев и успя да изравни на 2:2. Участникът в елиминациите на Лига Европа Виктория Пилзен обаче поведе отново в резултата чрез Бакош в 62-ата минута - 3:2.

Владимир Гаджев, в 69-ата минута, оформи крайното 3:3 и в крайна сметка спаси своя тим от ново поражение на кипърска земя.

Левски се прибира утре вечер от Кипър, като отборът ще бъде малко след 20:00 на Терминал 2 на "Летище София".