"Това ще стане евентуално вечерта, може би футболистите ще почакат да изтече денят, а и чакаме още няколко играчи да се появят в лагера. Очаквам това да се случи официално или не толкова официално на вечерята. Разбира се, и аз ще го направя, на вечерята. Това съм го обмислил, искам всички да са на линия, затова ще стане на вечеря", сподели Любослав Пенев по време на пресконференция, която даде в Правец.

Тимът започна подготовка за предстоящите световните квалификации срещу Малта и Дания. Първото занимание ще се проведе от 17.30 часа.

"Гоним резултати, искаме да се класираме. Ясно е, първи в групата, а и фаворит е Италия, но се вижда, че имаме сили, когато сме максимално концентрирани. Но имаме сили да играем бараж, но само ако сме 100 процента концентрирани. Втората задача е да гледаме да подновим отбора за едно близко бъдеще – за един перспективен отбор, с перспективни футболисти.

Ако преди мача с Украйна средната възраст беше 27 години, сега е 25 години. И не спираме до тук. Ние планираме, аз като старши треньор поставям висока цел, ние трябва да бъдем максималисти. Трябва да извличаме максимума – 6 точки от двата мача", сподели Любо Пенев, цитиран от Гонг.