Днес Илиан Илиев се раздели с Левски, а новият треньор Николай Митов направи първа тренировка с тима.

"Клиширано ще бъде да се извинявам на феновете. Нормално е да бъдат изнервени всички фенове на Левски, при положение че от 2009 година Левски не е спечелил нищо. Друг е въпросът, че феновете са спрели автобуса и са искали да се разправят с играчите. Само на игрището играчите могат да се извинят на публиката", отсече Иво Тонев, цитиран от Novsport.

Бившият шеф в Локо (Сф) смята, че декларацията, в която феновете на "сините" поискаха всички да се "омитат" и да се залага само на юноши, е остра, но умно написана.

"Декларацията беше остра, но умно написана. Публиката на Левски е по-различна от останалите, Левски е по-различен отбор. Очаквам публиката на Левски да покаже, че е по-различна".

Тонев смята, че Левски може да постави едно ново начало с победа срещу Локо (Сф). Евентуален успех в събота може да доведе и до помирение между играчи и фенове, надява се той.

"Очаквам утре да победим и да играем добре, защото може да победим с лоша игра, но това няма да помогне на никого. Трябва да победим с добра игра. Ако това се случи, ще бъде добре за феновете и за играчите, които ще бъдат приемани по-добре от феновете".

"От 16-годишен съм мъж и един ден, когато Господ реши, ще си отида като мъж", завърши силният човек на "Герена".