Гугутката "разясни" на Дучето как преди години феновете на ЦСКА са били съвсем малко и главно хора от провинцията са попълвали агитката на "червените", носейки "вино и агнета".

"Не съм сигурен, че искаш да се връщаш в стария сектор "Г", бяхте 1000 човека. Благодарение на софийското жителство, доста се понапълни сектор "Г", но навремето бяхте 1500 човека", сподели Владимиров.

"Навремето бяхме 300 човека, но до 89 година навсякъде ви пръскахме и ядяхте бой. И Ливърпул ядоха бой, и хулиганите от Спарта", отвърна му Ангелов.

"Медиите са ваши, по-стар клуб сте. Идете при състезанието на бате Енчо да ви карат да пеете песнички, ще се оправите. Вие сте отбора на народа, ние сме комунисти, вие сте фашисти, така ли? Просто мачовете с Левски не ни бяха интересни.

Интересно ни беше с Ливърпул, с Байерн Мюнхен. Понеже сте си играли само със селски отбори, мачът с ЦСКА ви беше този на живота. Вие сте точно като ония олигофрени в Македония, дето Тито им създаде държавата и взеха историята на България", продължи с атаките Дучето, цитиран от БГНЕС.

Владимиров пък заяви: "Нямате основатели. Комунисти и съветски шпиони създадоха ЦСКА. Затова имате петолъчки".