Наставникът говори на днешната пресконференция преди утрешния първи мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига по футбол с "Партизан" (Белград).

"Мисля, че "Партизан" е по-силен от "Слован", макар че мачовете са различни и е трудно да се прецени, каза новият старши треньор на "Лудогорец" Стойчо Стоев за шампиона на Сърбия през последните шест години.

Не може да си мислим, че "Партизан" е разграден двор . . . Абсурд е да подценим Партизан".

"Гледахме ги с арменския отбор /шампиона на Армения "Ширак" във втория квалификационен кръг на Шампионската лига - 1:1 в Армения и 0:0 в Белград, бел. на авт./, имаме обширна информация.

Най-вероятно Обрадович ще играе /новакът в Партизан - централният защитник Милан Обрадович - бел. на авт./, имат наказан Волков /Владимир Волков - автор на гола за Партизан в Армения - бел. на авт./, на други позиции не знам дали ще правят промени. Но каквито и промени да правят, Партизан са един сериозен отбор и ще станат два здрави мача".

"Всички са здрави и са на линия, изключваме Мишел Платини, който се възстановява".

"Вече съм близко седмица с играчите и се надявам нещата да се избистрят тотално, да има връзка треньор - футболисти и да вървим напред", завърши Стойчо Стоев, цитиран от БТА.

”Партизан”: Ще е добре, ако ”Лудогорец” ни подцени