Спецът говори преди срещата с "Берое" утре на стадион "Георги Аспарухов".

"Ясно ми е как ще започнем мача, но във футбола е важно и как ще го завършиш. Надявам се, че ще вземем три точки. Генков и Вутов имаха леки здравословни проблеми през седмицата. Старокин също пропусна една тренировка, но вчера тренираха всички. Все още не сме отбор, който да гази противника, но можем да го излъжем", каза Йоканович, цитиран от БГНЕС.

"Отбора на "Берое" е организиран, а имат и бързи играчи. Чакат съперника си и го пресират дълбоко в неговата половина. Организират бързи контраатаки. Ние сме "Левски" и не трябва да се страхуваме от никой. Имаме респект към съперниците, но аз съм чужденец и когато дойдох познавах само "Левски" и "ЦСКА", допълни Йоканович.

"Ако правим същите грешки като с "Пирин Гоце Делчев", играчите на "Берое" ще се възползват. Това не са непоправими грешки и не се дължат на липса на качества, а на липса на концентрация. Играчите трябва да говорят помежду си. Проблемът е, че загубихме 6 точки в първите 3 кръга. Футболистите трябва да разберат, че трябва да играят само за победа. "Левски" не търпи да има една победа сега и една след 20 дни. Трябва да побеждаваме във всеки мач.", обясни специалистът.

"От 20 дни съм тук и непрекъснато се говори за нови попълнения. Вече сме 4-и кръг и се надявам да побързаме и да вземем нови играчи. Разполагаме с определен бюджет и трябва да внимаваме, за да не бъдат допуснати грешки. Трябва да се поемат и рискове. Вече сме закъснели, защото не водим подготовка, а играем мачове от първенството. Надявам се скоро да имаме ново попълнение. Моята задача е да тренирам играчите, с които разполагам. За тези, които ми предлагат, мога само да кажа дали стават или не. Но не аз взимам главните решения", допълни сърбинът.

Той призна, че е имало интерес на "сините" към стража на "Партизан" Владимир Стойкович, но сега ситуацията се е променила.

В ”Левски” всички са готови за мача с ”Берое”