"На мен ми се искаше тези, които влязоха през второто полувреме да покажат повече, формата още не е на лице, трябва да се стараят повече."

За постепенното завръщане на Антон Карачанаков на терена, Младенов коментира:

"Ние имахме проблем с много футболисти, не само с Карачанаков. Един Джаксън само е играл. Всички останали не са в ритъм. Антон Карачанаков трябва да го подкрепим, за да навлезе отново в нужната форма, в която трябва да бъде."

"Радвам се, че и Долапчиев, и Сидибе вкараха, те ми дават опции. Още повече, че Долапчиев е наш юноша, и се възползва от шансовете, които му даваме, и се надявам да се увеличават минутите му. За Сидибе бе втори мач, и трябва търпение. От два мача, не можем да очакваме повече от него," продължи наставникът на "армейците", цитиран от Гонг.

"Когато играем на собствен терен, може да използваме двама нападатели, но това зависи от формата, от състоянието ни. Емил Гъргоров ни дава още една опция. Ще започнем постепенно да се нагаждаме заедно."

За предстоящото домакинство на "Литекс" в следващия кръг от "А" група, Младенов каза:

"Гради се отборът от три години, нормално е да са сред първите в класирането. Там цари ред, дисциплина. Ще проявим уважение, но ще се опитаме да победим."

"Ние търсим във всеки мач победите. Отборът израства, но всичко, което правихме, като стил, изчистване на състава, ще се забави във времето," завърши Стойчо Младенов пред камерите на "News7".