Родният национал отбеляза единственото попадение в двубоя още през първата част. То беше изключително красиво и му донесе редица похвали от местните медии, информира Гонг. 

За съжаление обаче той не успя да остане на терена до края на мача. Миланов беше заменен в 83-ата минута заради контузия. Грубостите срещу него започнаха още в 19-ата минута, когато беше фаулиран жестоко, но се изправи на крака и продължи.

Така се стигна до 32-ата минута, когато халфът отбеляза и страхотния си гол. Тогава Фернандес проби по десния фланг, пусна към Алан Дзагоев, който с едно докосване подаде на Миланов. Юношата на "Литекс" стреля мощно от около 25 метра, като оплете топката неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата. Докато беше на терена той продължи да има добри изяви, но усилията му не донесоха така желания втори гол.

Иначе хубави положения за двата тима пропиляха Зоран Тошич и Алан Дзагоев за "ЦСКА Москва", както и Хълк и Александър Анюков от отбора на "Зенит".

В крайна сметка московчани взеха важни три точки и вече имат 37 в актива си. Това ги бетонира на петата позиция.  "Зенит" пък изпусна шанса да излезе, макар и временно, на върха, като остана с 41 точки. Лидер е "Локомотив Москва" с две повече.