Той гостува в шоуто на Джими Кимела в канала АВС.
 
"От няколко години исках да направя подарък на Лос Анджелис. Дълго мислих и един ден реших, че трябва да подаря себе си. Дали имам голямо самочувствие? Да, вярвам, че с каквото и да се занимавах, щях да бъда на върха. Не бих казал, че съм типично шведско момче, но именно аз поставих Швеция за картата", заяви в типичния си стил 36-годишният Ибрахимович.
 
"Дали другите играчи от Галакси не се притесняват, че ще ги затъмня? Не, не, аз ще ги направя суперзвезди. Както и теб, Джими", обърна с усмивка се към водещия футболистът.
 
"В САЩ футболът не бил много популярен. Казаха ми, че ще мога спокойно да се разхождам по улиците, но това съвсем не е така. Но аз съм си виновен, защото играя по този начин", каза Ибрахимович. 
 
 

"Вижте, футболът е най-големият спорт в света. Представете си как се чувствате, когато играете и сте на върха. Да си най-добрият в най-популярния спорт е нещо изключително. Да, така се чувствам", допълни той. 
 
Ибрахимович потвърди, че ще пътува за Русия за Световното първенство по футбол, но не уточни в какво качество, след като през лятото на 2016 година обяви края на кариерата си в националния отбор на Швеция.
 
"Да, ще отида на Световното първенство. Дали ще играя? Просто казвам, че ще бъда там. Повече не искам да коментирам, защото иначе хората ще ме обесят, така че трябва да бъда по-внимателен какво говоря. Но Световно първенство без мен няма да бъде истинско Световно първенство, така че...", заяви Ибрахимович.