Халфът на сините попада в плановете за лятна селекция на Мъри, който харесва качествата на футболиста. Настоящият треньор на Анортозис вече е разговарял няколко пъти със спортния директор на Левски Георги Иванов за намерението си да привлече Гаджев в кипърския тим.

Ситуацията обаче трябва да бъде обсъдена със собственика на клуба Тодор Батков. Този въпрос ще се дискутира тази седмица на среща между Батков и Гонзо. Иначе оферта за Гаджев все още не е изпратена, но такава със сигурност ще пристигне преди края на сезона в А група.

Сумата, която шефовете на кипърския клуб са склонни да платят за халфа на Левски, е в размер на 450 хиляди евро плюс 15% от следващ трансфер на футболиста. Мажоритарният собственик на клуба Тодор Батков обаче едва ли ще бърза с продажбата на Владимир Гаджев, тъй като интерес към него проявява и елитен гръцки отбор.

Интересът на Стоилов към Гаджев не е изненадващ. В последната си година начело на Левски именно Мъри лобира за връщането на футболиста на "Герена". Това стана по време на пролетта на 2008 година, припомня Novsport.