Реал загуби първия полуфинален двубой срещу каталунците в Шампионската лига с 2:0 на "Сантяго Бернабеу" благодарение на попаденията на Лионел Меси през втората част.

Вижте видео от двубоя Реал Мадрид 0:2 Барселона

Тогава след час игра Пепе бе изгонен заради нарушение срещу Алвеш, но подходът на Специалния до този момент бе по-защитен и Роналдо е останал много недоволен от това.

"Трябва да уважаваме хората, които казват, че играем защитно. Кристиано каза това и ще се вслушаме в него. Категорично заявявам, че няма никакъв конфликт между него и треньора. Той ще бъде в стартовите 11 на реванша. Утре ще видим дали ще се защитаваме или не", каза той на пресконференцията преди двубоя.

Каранка замести Моуриньо, който отказа да говори пред журналистите. Португалският специалист няма да е на пейката на "Камп ноу", защото е наказан заради протестите си за червения картон на Пепе.

"Треньорът няма да може да бъде с отбора за този мач. Бяхме в същата ситуация и за мача с Оксер, но победихме, така че това не е проблем за нас", допълни Каранка, цитиран от Novsport.

Групата на Реал (Мадрид)

Вратари: Касияс, Дудек, Адан
Защитници: Карвальо, Марсело, Арбеола, Албиол, Гарай, Начо
Полузащитници: Гранеро, Лас, Алансо, Ди Мария, Йозил
Нападатели: Роналдо, Адебайор, Игуаин, Бензема