Босовете на "Титан" са решили да привлекат минимум трима легионери през лятото, твърди вестник "Меридиан Мач". С тяхното привличане ще се цели създаването на силен отбор, който да влезе в групите на Лига Европа.

Изискването към новите попълнения ще е те да имат европейски паспорти. Ще се търсят централен защитник и изявен голмайстор. Финансирането на сделките ще бъде с парите от продажбите на двама от основните футболисти. Според изданието, Маркиньос и Спас Делев ще бъдат продадени заради засиления интерес към тях от чужбина.

Старши треньорът Милен Радуканов искал обаче в отбора му да останат поне Костадин Стоянов, Мишел Платини и Емил Гъргоров. Той искал около тях да изгради новия си отбор.

През зимата треньорът се спря на селекция изцяло от български футболисти. На "Армията" пристигнаха Гъргоров, Четин Садула, Станко Йовчев, Станислав Костов, Благой Макенджиев и Петър Стоянов.

Именно един от новите - Станислав Костов - ще бъде и сред "жертвите" в лятната селекция. Младокът ще бъде преотстъпен на друг клуб от елита, защото не попада в плановете на Радуканов. Под наем ще бъде даден и друг от младоците в тима - Томи Костадинов. В ЦСКА обаче ще се завърне талантливият сърбин Никола Радулович, предаде livesport.