Преди започването на летния лагер на "черно-белите" за треньорското място се спрягат бившият наставник на Локомотив (Сф) Драгомир Окука и Миодраг Йешич, който в България бе наставник на Славия, ЦСКА и Литекс.

В момента Йешич е в Белград и сподели дали има шанс да поеме "смърфовете", цитиран от ТопСпорт.

"До седмица ще се разбере дали ще поема Локомотив (Пд)", каза сръбският специалист.

"Не съм разговарял нито с президента Коко Динев, нито с никой друг от пловдивския тим. Нещата не са се променили. Както ви казах, въпрос на дни е да се разбере дали ще поема отбора. Нито аз съм единственият треньор, на който Локо (Пд) разчита, нито тимът от Пловдив е единственият, който бих поел", обясни в свой стил Йешич.

"Имам оферти от два отбора от елита на първенствата на Гърция и на Турция. Както и от два клуба от Близкия изток", допълни Йешич.

"Не знам Цървена звезда да иска някой български футболист, в частност Иван Иванов. Специално за него, който отбор от Сърбия го пожелае, ще кажа само хубави неща. Когато бях в ЦСКА, той игра при мен през 2006 година. Тогава беше на 18 години и още по онова време показваше своя голям талант. Радвам се за него, че отново е в националния отбор и направи много силен мач в Подгорица срещу Черна Гора", не спести похвалите си за Иван Иванов бившият негов треньор Йешич.