"Искрено се радвам за тази награда, чест е да спечеля наградата сред такива имена, тя е постигната с усилията на целия отбор", сподели Радуканов, цитиран от Гонг.

"Доволен съм, че спечелихме Купата на България, защото така имаме шанс да направим по-пълноценна подготовка. Надявам се да сме готови за старта и мача на 18 август в Европа."

"Доволен съм от състоянието на играчите в началото на подготовката. Виждам, че футболистите са много амбицирани. Хубаво е, че позитивното в нас се вижда и другите взимат пример от нас."

"Вияаш-Боаш заслужава неустойката платена за него, но едва ли тук някога ще плати подобна неустойка, за да вземе треньор", заяви треньорът на червените по повод преминаването на португалския специалист в Челси.

"Отиваме в Боровец 30 човека. Ще дам шанс на всички, но със сигурност някои ще отпаднат, защото бройката трябва да се намали. Някои от младите ще бъдат преотстъпени, за да могат да играят, а нови попълнения ще има, само ако продадем някой."

"Стремим се в ЦСКА да няма деление и всички да са един колектив, независимо от националността."

"Надявам се да не играем с Левски в първия кръг. Хубаво е, че Станимир Стоилов се интересува от методите ни, защото смятам, че той е най-добрият български треньор", каза още Милен Радуканов.