Борисов заяви, че "армейците" обмислят вариант да бойкотират двубоя за Суперкупата в събота срещу Литекс.

Като основна причина за своето решение от БФС посочват задълженията, които ЦСКА има. Борисов от своя страна заяви, че към клуба в момента няма никакви финансови претенции, като призова журналистите да попитат Боби Михайлов на кой "червените" трябва да платят. Босът на ЦСКА добави, че ако трябва от клуба ще поемат задълженията, които Йордан Лечков има към свои играчи, на които не е плащал.

Именно Лечков алармира преди няколко дни за финансовите задълженията на "армейците". Шефът на ЦСКА сподели, че друг вариант за мача в събота, е „армейците“ да излязат с шампионите от набор '96.

Шок за ЦСКА: БФС забрани картотеките на новите! (видео)

Ето какво сподели Борисов, цитиран от Гонг:

Решението е абсолютно криминално на БФС. Йордан Лечков каза, че не обича да гледа мачове на ЦСКА, за това няма да играем за Суперкупата. Обмисляме да не играем срещу Литекс в събота, да.

Другият вариант, които обмисляме, е да платим задълженията на Йордан Лечков. Да извикаме робите на Йордан Лечков и публично да им платим, защото не смятам, че трябва да се работи, без да се плаща. 200 000 лева няма да са проблем за нас.

Не очаквахме такова решение на БФС, това е чак смешно. Безински към нас няма никакви претенции. Какво правим тогава. Борислав Михайлов официално е в отпуска. Не можем да говорим с него. В момента Йордан Лечков управлява нещата.

Защо да играем срещу Литекс, можем да пуснем шампионите от набор 96. Няма какво да го мислим толкова много. Трябва просто да решим.

В момента никой няма претенции към нас. Никой компетентен орган няма претенции към нас. В момента не знам какво и на кого да платя. Абсолютно нищо не знам. Нямам обяснение. Не знам кой е този компетентен орган, на който трябва да платя. Безински няма претенции на нас, така че на кой трябва да платим в момента? Нека журналистите питат БФС кой е този компетентен Лечков има задължения към футболисти на стойност милиони.