"Беше удоволствие да играя с него. Всички мислехме, че той може би ще продължи още една година, но в крайна сметка той прецени, че трябва да се откаже. Винаги съм смятал, че двамата се разбираме отлично на терена, и за мен бе чест да споделям този терен с него. Ще ни липсва," призна Бербатов пред клубната телевизия.

"Извън терена той е тих човек, като мен, не обича светлините на прожекторите. Но мисля, че когато си един от най-добрите полузащитници в света, нямаш нужда от публично, защото всички го виждат. Сега ми е трудно да си представя отбора без него," продължи с хвалбите нападателят, цитиран от Гонг.

Бербатов намекна и за нови попълнения в състава на Юнайтед: "Манчестър Юн продължава да се развива напред, затова съм убеден, че мениджърът има нещо наум, за заместник на Скоулс".

"Чудех се защо той има такъв шут. И един ден го видях, неговият крак е много по-широк от моя. Затова му е по-лесно," пошегува се още Бербатов, и добави, че се е опитал да наблюдава как Скоулс стреля на тренировки, но именно заради разликата в краката не успява все още да го докара по същия начин.