На стадион "Лазур" домакините не срещнаха никакви затруднения със своя съперник и реализираха четирите гола още преди почивката.

В 4-а минута Черноморец вече имаше гол аванс. След центриране от корнер и разбъркване в наказателното поле, топката стигна до Родригес Асис, който от близко разстояние вкара в горния ляв ъгъл.

В 33-а минута отново Асис удвои преднината на "акулите" като той бе точен по идентичен начин с първия гол – със силен удар с левия крак.

След още 4 минути преднината на Черноморец вече бе класическа. Фо-Поре вкара трети гол с много лек, но техничен удар, с който прехвърли Ивайло Василев.

В самия край на първата част Жужу проби отдясно и със силен изстрел реализира четвъртия гол за "акулите".

През второто полувреме домакините само доиграваха мача като че ли с повече мисъл за предстоящите си двубои. Те все пак можеха да стигнат и до пети гол, но направиха няколко пропуски. Веселин Стойков пък пропусна да реализира почетен гол за Видима.

Във временното класиране Черноморец се изкачи на второ място с 12 точки, колкото има и лидерът ЦСКА. Видима е 14-и с актив от само 2, информира Гонг.