Ръководителят поясни, че от Банско желаят мачът да се играе на 3 декември (събота), а не на 23 ноември, както е определено от БФС. От клуба вече са заявили пред Левски желанието си за промяна.

"Според нас е по-добре мачът да се играе през уикенда, а не в делничен ден, както са определили. Ние искаме датата на мача да е 3 декември. Така ще дойде повече публика. Все още нямаме отговор от Левски. Там имаха промени през седмицата, нов треньор. Надявам се да се съгласят", разясни искането си Горанов.

Изпълнителният директор сподели, че все още в Банско не се усеща еуфория преди мача със "сините".

"Рано е още. Другата седмица очаквам да се усети, че наближава срещата. Очаквам пълен стадион. Миналата година, когато играхме с Левски за Купата стана истински празник с препълнени трибуни. Когато станах изпълнителен директор обещах да доведа ЦСКА в града. Така и стана, дойдоха за контрола. Тогава обаче стадионът не се напълни, разбира се защото ставаше въпрос за проверка", добави още той.

Горанов коментира и появилата се информация в пресата, че Димитър Бербатов ще купи част от акциите на клуба. Той категорично отрече това и определи слуховете като пълна измислица.

"Няма нищо вярно. Не знам по каква линия Бербатов ще ни купи. Вратарят Тодор Кючуков му е приятел, беше му дори на гости в Манчестър миналия месец, но това категорично не значи, че Бербатов ще инвестира в клуба", допълни още Красимир Горанов, цитиран от ТопСпорт..