Стойчо Младенов бе на преговори с ръководството на ЦСКА 1948. В интернет се появиха снимки на Стойчо пред офисите на клуба, като се още няма яснота за каква точно позиция става въпрос. По всичко изглежда, че легендата на ЦСКА е на финалната права на това да започне работа в столичния отбор, където треньор е Любослав Пенев.

За последно Екзекутора на Ливърпул бе треньор именно на стадион "Българска армия", но си тръгна оттам, подавайки оставка в края на миналия сезон.

Oчаква се между двете страни да има нова среща утре, като повечето информации сочат, че е въпрос на време да бъде постигнато разбирателство.

При евентуална сделка Стойчо ще стане поредната легендарна фигура на ЦСКА с длъжност в ЦСКА 1948. Освен Любо Пенев, който е треньор на представителния тим, Валентин Илиев води дубъла на създадения през 2016 година отбор, а Радослав Здравков е спортен директор.

В скаутското звено пък работи Галин Иванов, който не е с легендарен статут, но носеше екипа на "армейците" между 1996 и 2003 година и изигра общо 167 мача за отбора.