Треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов отново изригна в култов монолог след нулевото равенство на неговия отбор срещу дублиращия състав на ЦСКА 1948, в мач от Втора лига.

Вуцов видимо бе афектиран от случващото се през сезона с Янтра, като не спести нищо в думите си.

"Много фактори пречат, натискат ни цяла година... да са живи и здрави - каза наставникът на тима от Габрово. - Във футбола не се е родил този човек, дето ще ме купи. Същото е и за момчетата, сигурен съм. Моят договор изтича след 20 дни, въпрос на разговори е, евентуално. Не мога сам да си говоря.

Съдийството този сезон ни уби, имаше мачове-разстрел. С Добруджа беше разстрел, безсрамна работа.

Нарядите се правят от човек, който живее и работи в Габрово - Георги Йорданов се казва. Приканвам всички хора в Габрово, които идват на мачове, да вземат тояги и сопи и да не го пускат, ако искат да го бият, каквото искат да го правят.

Другите габровски журналисти не ми взимат интервю, защото им казах, че ще изрева и почнаха да се крият. Сега го казвам и ми дреме на шапката! Обиден съм от това, което се случва с отбора. В Радомир ме наказаха, а то не беше дузпа, а дузпище!

Така не може да се продължава - да се въртят телефони, да се заканват.

Като удариш спирачките, те удря отзад тирът и те размазва.

Янтра е фактор, всички се съобразяват с нас, щом се плаща срещу нас. За Чичо Гошо (въпросния Георги Йорданов) от Габрово ще напиша роман. Питайте го него защо габровец вреди на Янтра. Той е човекът, касапницата идва от него. В Добрич беше касапницата на касапниците. Знам всичко, не ми се говори.

Не ни иска никой, на никой не трябваме в "А" група, искат други отбори. Да сме честни - нашият отбор не е готов за "А" група.

Със сигурност ще отида на среща в БФС, ако има такава, дори да не съм вече в Янтра - нека си кажем истината, аман от лизачи и подлизурковци. "Б" група е перфектна, най-доброто нещо в българския футбол в момента е "Б" група."

Янтра е на шесто място три кръга преди края на сезона и няма шанс за влизане в елита.