Ексцентричният бос на Локомотив (Пд) Христо Крушарски по своя си начин приема предстоящия голям мач срещу Тотнъм в четвъртък в Лига Европа.

Шефът явно е подразнен и от претенциите на английския отбор, който идва само за няколко часа у нас при специални мерки за сигурност.

"Жозе Моуриньо не е по-специален от нас. Ние по-малко специални ли сме от него? - изригна Крушарски пред "Дарик". - Това, че той иска специална кола, специални условия... И ние искаме много, ама сме земни.

Искат разширена съблекалня, екипът на едно място, на друго място... Той иска специална кола от летището да обслужва само него. За марката - каквото имаме това ще му дадем.

Ще им покажем, че не сме аборигени, че сме хора нормални и малко повече сме живяли отколкото те.

Защото те нито могат да седят на масата да ядат и пият като нас. Те идват и се напиват и започват да се бият един с друг, докато ние като се напием, започваме да се целуваме.

В Локомотив Пловдив настроението е пивко. Сега ще им поръчам по една бутилка вино да изпият и като излязат на терена да карат през просото. През цялото време работим психологически с тях. Момчетата са в настроение да играят и да покажат, че не сме втора класа вагон.

Локомотив играе твърдо за победа. Значи не само сърбите, а и българите са малко по-освободени. Имаме и Алмейда, който е португалец и не е по-слаб от тях, така че нещата отиват на равен с равен.

Стадионът не бил подходящ за игра, дотам стигнахме - трябва да се пазим от всичко имаше предупреждения за доста неща, трябва да внимаваме.

Ще видите нещо повече от чудото на Марек срещу Байерн".