"Синята" еуфория около мача срещу Айнтрахт (Франкфурт) доведе до очакван резултат, като само за няколко часа феновете на Левски изкупиха почти всички билети.

Двубоят от плейоите на Лигата на конференциите е в четвъртък, като ще се играе на стадион "Васил Левски", а това ще позволи на над два пъти повече левскари да гледат мача на живо.

Още пет часа преди пускането на пропуските на "Герена" се извиха опашки, а след пускането им точно в 12 часа, сайтовете на онлайн продажба просто блокираха.

Въпреки краткия смут, продажбата продължи по план и към 17 часа онлайн платформата показва, че са останали проспуски за сектор "Г", както и единични билети за междинния сектор между "А" и "Б".

Бройката продадени пропуски е около 35 000 хиляди, като по всяка вероятност до мача ще бъде закупен всеки наличен билет.

В същото време се очаква и солидна подкрепа от Франкфурт, като с няколко осигрени от клуба чартира, както и с полети от редовните линии от Германия за България, в София вероятно ще пристигнат над 3000 фена на "орлите".

Всичко това е предварително заявено от Айтнрахт, като се очаква родните власти да предприемат нужните мерки за опазването на реда, защото агитката на Айнтрахт е известна като една от най-многобройните в Европа, а проблемите, в които се замесва не са рядкост.